26.03.2021 - 16:34 | Son Güncellenme:
Bir zamanlar ‘yerli Leonardo DiCaprio’ olarak anılan ve dizilerin aranan oyuncularından olan Arda Kural, yaşadığı zorlu süreç nedeniyle günden güne değişti.
Geçtiğimiz yıl TRT 1'de yayınlanan 'Tutunamayanlar' dizisi ile yedi yıl aradan sonra ekranlara dönen Arda Kural, saçlarının eskisi gibi sarıya boyatmıştı.
Dizinin ardından ortalarda görünmeyen ve koronavirüs pandemisi sebebiyle vaktinin çoğunu evinde geçiren 40 yaşındaki oyuncunun son görüntüsü ortaya çıktı.
Arda Kural'ın, saçını sıfıra vurdurması dikkat çekti. Eski halinden eser kalmadığı görülen oyuncu, büyük değişimiyle hayranlarını bir hayli üzdü.
Arda Kural, Şubat 2020'de, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına magazin gündemini sallayan açıklamalarda bulunmuştu.
"Düşünmeye başladıkça kafam biraz karıştı. İnsanlara biraz faklı bakmaya başladım. Geri çektim kendimi, içime gömüldüm. Ondan sonra da hayatı biraz erteledim, umursamadım. Televizyondan uzaklaştım, doğaya yöneldim çok fazla düşünmeye başladım."
"Ben zeki biriyim, aptal değilim. Kendimi biliyorum. Saygısız, ahlaksız değilim. Benim de çok hatalarım var, onları çok düşündüm. ‘Nasıl değiştiririm, neler yapabilir’ diye."
"Şöhreti kaldıramamış biri değilim, Sadece şöhretin mecbur bıraktığı şeyler var, onları kaldıramadım. İnsanları seven, kardeş gibi gören biriyim. Kimseye küskünlüğü, kırgınlığım yok. Öfkem vardı. Kendimde aşamadığım şeyler vardı, insan hataları önce kendinde aramalı ben de öyle yaptım ve sorunları aştım."
"Sosyal hayata karşı bir tavır alınca o bir sağlık sorunu gibi oldu. Herkes her şeyi söyleyebilir, bir şeyin aslı neyse o her zaman ortaya çıkar. Kaygım da yok, korkum da. Önemli olan benim kendimi bilmem."
"Artık 38 yaşıma geldim. İnsanların gözünün önünde büyüdüğümü biliyorum, gençken her şey çok daha farklı tabii. Bakıyorum arada gençlik fotoğraflarıma hoşuma gidiyor. Çok sevimli, tatlıymışım onları görüyorum, şimdi biraz daha olgunluk var. Olabilirsem eskisi gibi olacağım ben de istiyorum."