CaddeFenomen yarışma 'Gelinim Mutfakta' başlıyor! Kırmızılı kadın Aslı Hünel'den açıklama

Fenomen yarışma 'Gelinim Mutfakta' başlıyor! Kırmızılı kadın Aslı Hünel'den açıklama

02.08.2024 - 12:01 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen yarışma programı 'Gelinim Mutfakta', 5 Ağustos Pazartesi günü yeni sezona başlıyor. Yarışmanın sunuculuğunu, gündüz kuşağının tanınan isimlerinden Aslı Hünel üstlenecek. Kırmızılar içinde yer aldığı gizemli tanıtım filmiyle dikkatleri üzerine çeken Hünel, “İnsanlar çok merak etti. ‘Diziye mi başlıyorsun?’ diyenler oldu" sözleriyle çok güzel tepkiler aldığını söyledi.

Gelinim Mutfakta'nın 7’nci sezon çekimleri için objektif karşısına geçen Aslı Hünel, seyirci ile arasında sevgiye dayalı bir bağ olduğunu söyleyerek, “Ben kadınları seviyorum, kadınlar da beni seviyor. Birlikte sohbet ediyoruz, yarışıyoruz. Altını seviyoruz, yemek yemeye bayılıyoruz. Ayrıca sevdiğim işi de yaptığım için kendimi çok mutlu hissediyorum. Hele de böyle zevkli ve keyifli bir iş olunca aşkla yapıyorum. İzlenme rakamlarımız da ödülümüz oluyor" dedi.

Haberin Devamı

ÇORAP REKLAMI OLUR MU?

Ezber bozan bir tanıtım filmi ile ekrana dönen Aslı Hünel, çok ses getiren çalışmaya da değinmeden edemedi. Çok güzel tepkiler aldığının altını çizen Hünel, “Bu fikir, Kanal D ailesi ve sevgili yapımcımız Erhan Öz’den geldi. Başlarda çorap reklamı ya da ayakkabı reklamı gibi olur mu diye düşündüm. Hatta ‘Diziye mi başlıyorsun?’ diyenler oldu. Çok heyecan vericiydi ve çok keyif aldığım bir çekim oldu. Müthiş bir ekip ve hummalı bir çalışma sonucu ortaya çıktı hepsi. İnsanlar da çok merak etti” sözleriyle güzel tepkiler aldığını söyledi.

Fenomen yarışma Gelinim Mutfakta başlıyor Kırmızılı kadın Aslı Hünelden açıklama

"HER ŞEYİM YENİLENDİ"

Aslı Hünel, Gelinim Mutfakta ile beraber hayatında birçok yeniliğin de başladığını belirterek, “Sunuculuk dışında severek yaptığım bir diğer işim de müzik. Lakin tempodan dolayı ilgilenemiyordum. Bu yaz çekimlere başlamadan önce hemen stüdyoya girdim. İki yeni parçamız var. Şarkılarıma önümüzdeki günlerde klip çekeceğim. Hem televizyon programım hem yeni şarkılarım... Her şeyim yenilendi diyebilirim” diyerek duygularını dile getirdi.

Haberin Devamı

YENİ SEZONA İDDİALI GİRİYOR

Çekimleri devam eden yarışmada her günün en başarılı yarışmacısı bir çeyrek altın kazanacak. Haftanın en başarılı gelini de 10 altın bileziğin sahibi olacak. Yeni sezonda da ekranların en çok izlenen, en çok konuşulan yarışma programı olmayı hedefleyen Gelinim Mutfakta, 5 Ağustos Pazartesi günü Kanal D’de başlıyor.

Fenomen yarışma Gelinim Mutfakta başlıyor Kırmızılı kadın Aslı Hünelden açıklama