CaddeFatih Erkoç'u duygulandıran gece

Fatih Erkoç'u duygulandıran gece

21.03.2019 - 13:46 | Son Güncellenme:

Büyükçekmece'de düzenlenen 'Ustalara Saygı Gecesi'nin konuğu Fatih Erkoç oldu. Gecede, 'Bir Yıldız Işığında Çocuk Sesleri Korosu'nun minikleri Erkoç için sahne aldı. Kendi şarkılarını onlarca minikten dinleyen Erkoç duygu dolu anlar yaşadı.

Fatih Erkoçu duygulandıran gece

Büyükçekmece Belediyesi, 'Ustalara Saygı Gecesi' projesi kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda Türk pop müziğinin önemli ismi Fatih Erkoç’u ağırladı. Geceye Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Fatih Erkoç, eşi Mehlika Erkoç ve çok sayıda sanatsever katıldı. Gecede Fatih Erkoç için hazırlanmış slayt gösterisi izlendi.

Haberin Devamı

Sahnede 'Bir Yıldız Işığında Çocuk Sesleri' korosunun yetenekli çocukları, usta sanatçı Fatih Erkoç’un şarkılarını seslendirdi. Çocuklardan sonra Fatih Erkoç sahne alarak Türk musikisinin dillerde ve gönüllerde yer eden eserlerini sanatseverler için seslendirdi.

Konser sonunda Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Fatih Erkoç’a çiçek ve plaket takdim etti. Ardından Başkan Akgün, öğrencilerden oluşan koro ile birlikten hep bir ağızdan bir eser seslendirdi.

"SANATA, SANATÇIYA FESTİVALE VE MÜZİĞE ÖNEM VEREN BİR BAŞKAN”
Bu organizasyonun bir sanatçı için olabilecek en gurur verici, en onur verici durum olduğunu belirten Fatih Erkoç, “Hiç tanımadığım çocukların benim şarkılarımı söylemeleri bana çok güzel duygular yaşattı" dedi.

Yazarlar