CaddeEmre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç tahliye oldu! Çıkar çıkmaz video çekip gözdağı verdi

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç tahliye oldu! Çıkar çıkmaz video çekip gözdağı verdi

22.08.2024 - 19:45 | Son Güncellenme:

Eski eşi futbolcu Emre Aşık'ı öldürmek için tetikçi tuttuğu iddia edilen Yağmur Sarnıç, Düzce'de yol kontrolünde Jandarma'yı darp etmiş, saldırıyla ilgili de kesinleşmiş hapis cezası almıştı. Pasaport işlemleri için gittiği Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Yağmur Sarnıç tahliye edildi. Adı birçok kriminal olaya karışan Sarnıç bu sefer de hapisten çıkar çıkmaz video çekerek gözdağı verdi. İşte detaylar...

Futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde şüphelenilerek durduruldu. Sarnıç’ın Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolünü yapan ekipler, Sarnıç hakkında Düzce İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından ‘Suçluyu kayırma’ suçundan arandığını görülmüştü.

Haberin Devamı

Bunun üzerine gözaltına alınana Sarnıç, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklanan Yağmur Sarnıç, Bakırköy Kadın Cezaevine gönderilmişti.

Emre Aşıkın eski eşi Yağmur Sarnıç tahliye oldu Çıkar çıkmaz video çekip gözdağı verdi

TETİKÇİ TUTTUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Yağmur Sarnıç, eski eşi Emre Aşık’ı öldürtmek için tetikçi tuttuğu iddiasıyla uzun süre gündemde kalmıştı. Sarnıç'ın Erdi Sungur ve Baycan Şenürek’le plan yaptığı iddia edilmişti. Yapılan soruşturma kapsamında aranan Sungur, Düzce’de jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolü sırasında dur ihtarına uymayarak, bir jandarma personelini de yaralayarak kaçmış sonra yakalanmıştı.

VİDEOYLA GÖZDAĞI

Kanal D Haber'de İbrahim Konar'ın aktardığı bilgilere göre; Tahliye olur olmaz aracıyla şehir turuna çıkan Yağmur Sarnıç, son ses müzik açarak videolar çekti. O videolarda imalı ve tehdit içeren sözler paylaştı. Yağmur Sarnıç'ın bu sözleri kime söylediği merak konusu olurken İbrahim Konar, Sarnıç ve avukatıyla da iletişime geçmek istese de tahliye kararıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Yazarlar