CaddeSema Şimşek takipçisinden gelen 'Zina yapıyorsun' yorumuna sessiz kalamadı!

Sema Şimşek takipçisinden gelen 'Zina yapıyorsun' yorumuna sessiz kalamadı!

22.08.2024 - 09:48 | Son Güncellenme:

Uzun süredir Erdoğan Erdal ile aşk yaşayan model ve oyuncu Sema Şimşek, sosyal medyadan kendisine gelen 'Zina yapıyorsun' yorumuna tepki gösterdi. Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle Çeşme'de görüntülenen ismin yanıtları dikkat çekti.

Sema Şimşek takipçisinden gelen Zina yapıyorsun yorumuna sessiz kalamadı

1994 yılında Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Sema Şimşek, 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde hatat verdiği 'İnci Tataroğlu' rolüyle de adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

2001 yılında meslektaşı Burak Hakkı ile nikah masasına oturan ve Rüzgar adını verdiği bir çocuk sahibi olan ünlü isim, 2012 yılında eşinden ayrılmıştı.

"ZATEN EVLİ GİBİYİZ"

48 yaşındaki Şimşek, 5 sene önce ise Erdoğan Erdal ile aşk yaşamaya başlamıştı. Evlilik düşünmediğini söyleyen Şimşek, şu ifadeleri kullanmıştı:

İlişkimizi göz önünde yaşamak istemiyoruz. Yaşandığı zaman neler olduğunu da gördük! Evlilik düşünmüyorum. Çünkü biz zaten evli gibiyiz.

ŞAŞIRTAN YORUM!

Şimşek, son olarak kendisine sosyal medyadan gelen yorumla gündem oldu. Ünlü isim, 'Şu anda iki yaşlı insan çıkıyor...bunu söylediğim için üzgünüm, yaşlısın ve uzun süredir birliktesiniz, evlenseniz daha iyi olur. Evli değilsin ama zaten evde yaşıyorsun ve aynı yatakta uyuyorsun, her gün zina yapmaktansa evlenmek daha iyidir... Evde karı-koca gibi davranıyorsunuz , Zina büyük bir günahtır Sema Hanım. Bu sınırı bildiğinize eminim' yorumuna sessiz kalamadı.

Haberin Devamı

Sema Şimşek takipçisinden gelen Zina yapıyorsun yorumuna sessiz kalamadı

YANITSIZ KALAMADI!

Sema Şimşek ise bu yoruma sinirlenerek, şu ifadeleri kullandı: Peki bu sizi neden ilgilendiriyor! Evliliği hiç düşünmüyorum.

Sema Şimşek takipçisinden gelen Zina yapıyorsun yorumuna sessiz kalamadı