CaddeDilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e gönderme! 'Aramam'

Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e gönderme! 'Aramam'

18.08.2024 - 14:00 | Son Güncellenme:

Babası İbrahim Tatlıses ile sorunlar yaşayan Dilan Çıtak, Ercan Saatçi'nin sahnesine konuk oldu. Çıtak, Tatlıses'in 'Aramam' şarkısını seslendirdi. O anlar, 'gönderme' olarak yorumlandı.

Dilan Çıtaktan İbrahim Tatlısese gönderme Aramam

İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak ile Levent Dörter'in düğününde nikâh şahitliğini yapmış, kızını kendi programı 'İbo Show'a çıkarmıştı. Sanatçı ile yıllar sonra kabul ettiği kızı arasındaki soğukluk 'tamamen bitti' diye düşünülürken, art arda gelen ve dozajı artan karşılıklı açıklamalarla kriz patlak verdi.

Haberin Devamı

"BÜTÜN DÜNYA BİR ŞİDDET YANLISINI SEVMEYE DEVAM EDİBİLİR"

Baba-kız arasında ciddi sorunlar olduğu gerçeği ilk olarak geçtiğimiz ay Instagram'da gün yüzüne çıktı.

Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla çıkarayım!

HASTANEYE GİTMEDİ!

'Şiddet' iması içeren paylaşımıyla çok konuşulan Dilan Çıtak, babasının geçirdiği kalp ameliyatı sonrası hastaneye ziyarete gitmemiş, 'geçmiş olsun' açıklaması yapmamış ve kardeşi İdo'yla da sosyal medyada takipleşmeyi bırakmıştı.

ADINI DUYDU, DİL ÇIKARDI

Önceki akşam Bodrum'da bir mekanda Ercan Saatçi’yi dinlemeye giden Çıtak, sanatçının daveti üzerine sahneye çıktı. Saatçi, Çıtak’ı “Bu kadının babası İbrahim Tatlıses, abisi Ercan Saatçi” diyerek takdim etti. Ancak Çıtak, babasının adını duyunca dil çıkardı. Babasının unutulmaz şarkısı “Aramam”ı seslendiren Dilan Çıtak’ın bu seçimi de manidar bulundu.

Haberin Devamı

Dilan Çıtaktan İbrahim Tatlısese gönderme Aramam

"KIRILDIM SANA BİR KERE"

Çıtak'ın seslendirdiği 'Aramam' şarkısı, dinleyenler tarafından 'Bu babasına bir mesaj' olarak algılandı. İşte şarkının sözleri:

Aramam sormam bir daha
Yalvarsan bile Allah’a
Çıkmasa gecem sabaha, aramam
Peşinden geldim kaç kere
Dünyamı yıktın bin kere
Kırıldım sana bir kere, aramam

Yazarlar