CaddeDilan Çiçek Deniz ile evlilik yolundayken ayrılmıştı! Thor Saevarsson'dan yeni aşkıyla dudak dudağa poz

Dilan Çiçek Deniz ile evlilik yolundayken ayrılmıştı! Thor Saevarsson'dan yeni aşkıyla dudak dudağa poz

15.07.2024 - 09:14 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile evlilik yolundaki ilişkisini 2022 yılında sonlandıran yönetmen Thor Saevarsson, yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisiyle öpüştüğü pozu paylaşan Saevarsson'un gönlünü yine bir Türk güzele kaptırdığı dikkatlerden kaçmadı.

Dilan Çiçek Deniz ile evlilik yolundayken ayrılmıştı Thor Saevarssondan yeni aşkıyla dudak dudağa poz

Thor Saevarsson, 2021'nin aralık ayında Dilan Çiçek Deniz'e, Boğaz'da evlenme teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Deniz'e hayranlarından "Mutluluklar!" mesajları yağmıştı.

Haberin Devamı

'KISKANÇLIK' İDDİASI

Ancak 2022 yılının kasım ayında, Dilan Çiçek Deniz'in evlenmeye hazırlandığı Thor Saevarsson’dan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, sevgilisinin kıskançlığı nedeniyle nişanı attığı öne sürülmüştü.

BARIŞMAYA YANAŞMADI

Saevarsson’un da Deniz’le birlikte yaşadığı evden ayrıldığı da öğrenilmişti. Yakın çevresinin barışmak için araya girmesine rağmen, Deniz’in geri adım atmadığı da iddialar arasındaydı.

ÖPÜŞTÜKLERİ POZU PAYLAŞTI

Deniz'den ayrıldıktan sonra İstanbul ile bağını koparmayan ünlü yönetmen, yine bir Türk güzelle ilişkiye başladı. Saevarsson, Hazal Çağlayan ile birlikteliğini sosyal medya üzerinden ilan etti. İkili, dudak dudağa verdikleri pozu yayınladı.

Dilan Çiçek Deniz ile evlilik yolundayken ayrılmıştı Thor Saevarssondan yeni aşkıyla dudak dudağa poz

YENİ İLİŞKİSİNİ DUYURDU

Haberin Devamı

Dilan Çiçek Deniz ise bir süredir Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo ile aşk yaşıyor. İkili sık sık birlikte tatile çıkıyor.