Cadde Rafael Cemo Çetin ile aşk yaşayan Dilan Çiçek Deniz'den açıklama!

Rafael Cemo Çetin ile aşk yaşayan Dilan Çiçek Deniz'den açıklama!

28.06.2024 - 07:15 | Son Güncellenme:

Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Etiler'deki bir ofisten çıkarken görüntülendi. Gazetecileri görünce ayaküstü sohbet eden oyuncu, yeni ilişkisi hakkında da kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar verdi.

Rafael Cemo Çetin ile aşk yaşayan Dilan Çiçek Denizden açıklama

Yaklaşık iki aydır aşk yaşayan oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin geçtiğimiz günlerde Bodrum'da görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Restoranda objektiflere yansıyan çiçeği burnunda sevgililerin neşeli halleri dikkatlerden kaçmamıştı.

"BİR İZİN VERİN"

Rafael Cemo Çetin'in babası Sinan Çetin, önceki akşam cep telefonuyla konuşarak Cihangir sokaklarında yürürken görüntülenmişti. Ünlü isim oğlunun yaşadığı aşk ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtla şaşırtmıştı. Çetin şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu soruların muhatabı o... Bunları ona sorun ben oğlumla görüşmüyorum. Şimdi müsade var mı?

"YOĞUN BU ARA"

Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Etiler'deki bir ofisten çıkarken görüntülendi. Gazetecileri görünce ayaküstü sohbet eden oyuncu, "Yoğun bu ara ama güzel gidiyor, koşturmalı. Bir mücevher markası ile anlaşma yaptık. Daha yeni bir anlaşma yaptık. Çok heyecanlı ve mutluyum." dedi.

Rafael Cemo Çetin ile aşk yaşayan Dilan Çiçek Denizden açıklama

"GÜZEL GEÇTİ"

Geçtiğimiz haftalarda Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile aşk yaşamaya başlayan Deniz, aşk soruları karşısında "Güzel gidiyor her şey. Güzel geçti tatilimizde. Çok sağ olun." diyerek güldü. Geçtiğimiz günlerde Sinan Çetin'in "Oğlum ile görüşmüyorum" cümleleri karşısında ise Deniz, sessiz kalmayı tercih etti.

Haberin Devamı

Rafael Cemo Çetin ile aşk yaşayan Dilan Çiçek Denizden açıklama