CaddeDidem Soydan ve Burak Deniz ayrıldı mı?

Didem Soydan ve Burak Deniz ayrıldı mı?

04.07.2021 - 13:42 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini noktaladıkları konuşulan Didem Soydan-Burak Deniz çifti, kural bozmuştu. Çift, birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşarak, "Ayrılık yok" mesajı vermişti. Bunun ardından, ikilinin ayrıldıkları iddiası bir kez daha magazin gündemine oturdu.

Didem Soydan ve Burak Deniz ayrıldı mı

Ünlü model Didem Soydan (37) ve oyuncu Burak Deniz'in (30) ilişkilerini noktaladıkları iddiası bir kez daha gündeme geldi. Deniz'in, Soydan'la ortak olan spor hocasını değiştirmesi de ayrılık iddiasını güçlendirdi.

Haberin Devamı

İkili, daha önce Adil Ayvaz’la çalışıyordu. Burak Deniz kısa süre önce rol arkadaşı Alina Boz’un spor hocası Kerim Savaş Sarı’yla çalışmaya başladı.

DAHA ÖNCE DE AYRILDIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda da Soydan ile Deniz'in yollarını ayırdığı iddia edilmişti. Ayrılık sebebinin ise, oyuncu Deniz'in rol arkadaşı Alina Boz olduğu öne sürülmüştü.

Didem Soydan ve Burak Deniz ayrıldı mı

Muhabirlerin, 'kıskançlık' iddialarıyla ilgili sorularına, "Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum biliyorsunuz. Benden laf alamazsınız!" demekle yetinen Didem Soydan, sevgilisi ile kamera karşısına geçmişti.

"AYRILIK YOK" MESAJI
Özel hayatlarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikiliden Deniz, birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram'dan paylaşarak, adeta kural bozmuştu. Ünlü oyuncu, kalp emojisiyle yayınladığı gönderi ile takipçilerine, "Ayrılık yok" mesajı vermişti.