Cadde'Çocuk sahibi olamayacağım' demişti! Selena Gomez'den eleştirilere sert tepki

'Çocuk sahibi olamayacağım' demişti! Selena Gomez'den eleştirilere sert tepki

23.09.2024 - 12:00 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Müzik yapımcısı Benny Blanco ile aşk yaşayan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi olamayacağını açıklamıştı. Özel hayatını paylaştığı için eleştirildiğini belirten ABD'li yıldız, "Kadınların savunuculuğunu yapmak istiyorum ve bu yüzden paylaşıyorum" dedi.

Çocuk sahibi olamayacağım demişti Selena Gomezden eleştirilere sert tepki

Selena Gomez, geçtiğimiz aralık ayında müzik yapımcısı Benny Blanco (36) yeni bir ilişkiye başladığını duyurmuştu.

Haberin Devamı

İlişkisiyle ilgili yapılan yorumlara cevap veren Gomez, “O benim her şeyim. Başıma gelen en iyi şey. Bugüne kadar birlikte olduğum herkesten daha iyi. Bu bir gerçek” mesajını yazmıştı.

"KENDİ ÇOCUKLARIMI TAŞIMAM MÜMKÜN DEĞİL"

Uzun zamandır Lupus hastalığı ile mücadele ettiği bilinen Selena Gomez, bir dergiye verdiği röportajda, çocuk sahibi olamayacağını duyurmuştu.

Gomez, "Bunu daha önce hiç söylemedim ama ne yazık ki kendi çocuklarımı taşımam mümkün değil. Hayatımı ve bebeğimi tehlikeye atacak birçok sağlık sorunum var" demişti.

"BENİM BEBEĞİM OLACAK"

Evlat edinme veya taşıyıcı annelik gibi bir yollarla hala ebeveyn olabileceğini söyleyen ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Tam olarak hayal ettiğim gibi değil tabii. Herkes nasıl bebek sahibi oluyorsa öyle olurum sanmıştım. Ama bu konuda çok daha iyi bir yerdeyim. Anne olmak için can atan insanları daha iyi anlıyorum. Ben de onlardan biriyim. Yolculuğumun nasıl olacağını görmek için sabırsızlanıyorum ama biraz farklı olacak tabii. Ama sonuç olarak, umurumda değil. Benim olacak. Benim bebeğim olacak.

"HAYATIM BÖYLE İŞTE"

Haberin Devamı

Özel hayatına dair detayları paylaştığı için eleştirildiğini söyleyen Selena Gomez'den yeni bir açıklama geldi.

Savunmasız olmanın ve yardıma ihtiyacınız olduğunda, yardım istediğinizde bunu söylemenin bir gücü olduğuna gerçekten inanıyorum. Bu utanılacak bir şey değil. Evet, çocuk sahibi olamayacağımı paylaştım. Evet, bipolar olduğumu paylaştım. Hayatım böyle işte.

Çocuk sahibi olamayacağım demişti Selena Gomezden eleştirilere sert tepki

"HER ŞEYİ YOLUNA KOYMUŞ DEĞİLİM"

Ünlü isim açıklamasına şu ifadelerle devam etti:
"Kadınların savunuculuğunu yapmak istiyorum ve bu yüzden paylaşıyorum. Bu yüzden dürüst olmayı seviyorum - çünkü herkes bir şeyler yaşıyor. Her şeyi yoluna koymuş değilim... Ben olduğum kişiyim. Ve olabileceğim tek şey bu. Bu yüzden kimsenin size iyi bir insan olmadığınızı, nazik olmadığınızı, insanlara saygılı davranmayacağınızı söylemesine asla izin vermeyin."

Çocuk sahibi olamayacağım demişti Selena Gomezden eleştirilere sert tepki