CaddeCenazeye gitmediği için eleştirilmişti! Ebru Şahin: Çok ayıp buluyorum böyle şeyleri

Cenazeye gitmediği için eleştirilmişti! Ebru Şahin: Çok ayıp buluyorum böyle şeyleri

28.07.2024 - 14:32 | Son Güncellenme:

Oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetmişti. Sevilen oyuncunun annesinin cenazesine birçok ünlü isim katılım göstermişti. Gözler ise eski rol arkadaşı Ebru Şahin'i aramıştı. Şahin konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Cenazeye gitmediği için eleştirilmişti Ebru Şahin: Çok ayıp buluyorum böyle şeyleri

'Sensiz Olmuyor', 'Karagül' ve 'Deliha 2' gibi projelerde rol alan, oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü (60), uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düşmüştü.

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Annesine veda etmek için cenaze namazına katılan ünlü oyuncu gözyaşlarını tutamamıştı. Akınözü'nü bu acı gününde oyuncu dostları da yalnız bırakmamıştı.

ROL ARKADAŞI GELMEDİ

Cenazede gözler Akın Akınözü ile birlikte 'Hercai' dizisinde başrolü paylaşan Ebru Şahin'i aradı. Şahin'in cenazeye katılmaması, baş sağlığı dilememesi ve bunun yerine hiç tanışıklığı olmayan Hande Erçel'in katılım sağlaması sosyal medyada gündem olmuştu. Şahin’in Instagram sayfasına “Hande Erçel bile hiç tanışmadığı Akın’ın yanındaydı. Sen neredeydin?” yorumları yapılmıştı.

İLK KEZ KONUŞTU

Ebru Şahin, cenazeye katılmadığına dair ilk kez konuştu. MagazinBurada'nın haberine göre "Haberi aldığımda şehir dışındaydım ve direkt baş sağlığı diledim" diyen Ebru Şahin, sosyal medyada paylaşım yapmayı saçma bulduğunu da ekledi.

Haberin Devamı

"ÇOK BUNA İNANMIYORUM"

Aslında böyle konuları konuşmak da bana çok doğru ve ne bileyim anlamlı gelmiyor zaten haberi aldığımda şehir dışındaydım ve direkt baş şağlığı diledim. Bunun direkt muhatabı tarafına yapılmasını daha doğru buluyorum. Yani bir sosyal medyada paylaşılınca mı insanlar tarafından bir yasallık kazanıyor ya da bir gerçeklik kazanıyor bilmiyorum. Çok buna inanmıyorum açıkçası.