Cadde Caner Yıldırım'dan eşi Gamze Erçel'in Milano fotoğrafına yorum! Cevap gecikmedi

Caner Yıldırım'dan eşi Gamze Erçel'in Milano fotoğrafına yorum! Cevap gecikmedi

05.04.2022 - 17:08 | Son Güncellenme:

Oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel, kardeşiyle İtalya'nın Milano kentine tatiline gitti. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü isme eşi Caner Yıldırım'ın yaptığı yorum ve Erçel'in cevabı gündem oldu. İşte o yorum...

Caner Yıldırımdan eşi Gamze Erçelin Milano fotoğrafına yorum Cevap gecikmedi

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ile reklamcı Caner Yıldırım, 2019 yılında dünyaevine girmiş, aynı sene kızları Aylin Mavi'yi kucaklarına almıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ve geçtiğimiz ocak ayında 30 yaşına basan Erçel için hem kardeşinden hem de eşinden kutlama fotoğrafları gelmişti. 

Haberin Devamı

DOĞUM GÜNÜNDE AİLE POZU
Sapanca'ya giden ekipten Caner Yıldırım, kutlama fotoğraflarını bir milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınlamıştı. Yıldırım'ın, fotoğraflarda Hande Erçel'in kalbine o dönem aşk yaşadığı Kerem Bürsin'i etiketlemesi dikkatlerden kaçmamıştı. 

Caner Yıldırımdan eşi Gamze Erçelin Milano fotoğrafına yorum Cevap gecikmedi

"BAYILIYORUM SİZE VE BENİ HEP DIŞLAMANIZA"
Buna kayıtsız kalmayan Kerem Bürsin ise 260 binden fazla beğeni alan kutlama fotoğrafının altına, kalp emojisiyle birlikte "Bayılıyorum size! Ve beni hep dışlamanıza" notunu düşmüştü. Bu yorum günlerce konuşulmuştu.

HANDE'YLE MILANO'YA GİTTİ
Bu yorumdan aylar sonra Gamze Erçel ve Caner Yıldırım da aralarındaki diyalogla adlarından söz ettirdi. Vaktinin hemen hemen tamamını ailesiyle Gamze Erçel, son olarak kardeşi Hande Erçel ile Milano'ya gitti.

Haberin Devamı

Tatilde çekilen karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen 30 yaşındaki ünlü isim, yazdığı açıklamayla dikkat çekti. 

Siyah uzun çizmelerini, kot şort ve siyah blazer ceketle kombin eden Erçel, Milano sokaklarından verdiği pozları yayınladı. Sosyal medya fenomeni paylaşımına; "Caner’in favorisi ilk fotoğrafmış sizin ki hangisi" notunu düştü.

YILDIRIM'IN YORUMUNA GAMZE'DEN YANIT
Kızı Mavi ile İstanbul'da kalan Caner Yıldırım ise eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalmadı. Yıldırım, Erçel'e " Ki birleşik Gamze Hanım" yorumunu yaptı.

Bu yoruma karşılık veren Gamze Erçel ise "Hepsini ayrı yazıyorum garanti olsun diye" cevabını verdi. Mutlu birliktelikleriyle adlarından söz ettiren Gamze Erçel ile Caner Yıldırım, bu diyaloglarıyla gündem oldu.

Caner Yıldırımdan eşi Gamze Erçelin Milano fotoğrafına yorum Cevap gecikmedi