Cadde Canan Ergüder ile oğlu Demir'in deniz keyfi

Canan Ergüder ile oğlu Demir'in deniz keyfi

18.08.2022 - 07:40 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl nisan ayında meme kanserine yakalandığını açıklayan Canan Ergüder, kemoterapinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Son olarak 'Oğlum' adlı dizide boy gösteren ünlü isim, tatil için Bodrum'a gitti. Önceki gün Akyarlar’da halk plajında oğlu Demir ile oynarken objektiflere yansıyan Ergüder, bol bol yüzdü. Anne oğulun gün boyu süren keyifli anları objektiflere böyle yansıdı.

Canan Ergüder ile oğlu Demirin deniz keyfi

'Menajerimi Ara' dizisinde rol aldığı sırada meme kanserine yakalandığını öğrenen ve sonrasında tedaviye başlayan Canan Ergüder, hastalığı yenmeyi başarmıştı. Şimdilerde eski sağlığına kavuşan oyuncu, geçtiğimiz haftalarda 'Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' adlı programına konuk olmuştu. Kendisi gibi oyuncu Kenan Ece ile mutlu bir evliliği ve bu birliktelikten bir oğlu olan oyuncu, bu süreçte yaşadıklarını anlatmıştı.

Haberin Devamı

"Tabii ki çok zordu" diyen Ergüder, "Bir çocuğum var, şu anda dört yaşında. en zor düşünceler onunla ilgili düşünceler. Tabii ki gencim, hayatta yapmak istediğim şeyler var, yaşamak istiyorum... Bu düşüncelerin hepsi geliyor insanın aklına" ifadelerini kullanmıştı.

"EŞİM BANA ÇOK DESTEK OLDU"

Canan Ergüder, "Hiçbir şey kesin değil. Hastalık geri gelmeyecek diye garanti veremez bana hiç kimse. Olan süreci mümkün mertebe en sağlıklı şekilde en başta oğlum için sonra da ailem için ve kendim için güçlü kalmak istedim. Sağ olsun eşim (Kenan Ece) de bana çok destek oldu" açıklamasını yapmıştı.

Canan Ergüder ile oğlu Demirin deniz keyfi

"SAÇIMI KAYBETTİĞİM ZAMAN BENİ VURDU"

Kemoterapinin etkisinin iki gün sonra vurduğunu dile getiren Canan Ergüder, "İlk aldığım ilaç daha ağır olarak bilinen bir ilaçtı. O vurduğu zaman üç gün yatıyorsunuz karanlık bir odada. O 3 günlük süreçte karalar bağladığım zamanlar oldu. Saçımı kaybettiğim zaman beni bir vurmuştu... Ondan sonra alışıyorsunuz. Bence her duruma alışıyor insan. Hayatta da bu böyle..." demişti.

Haberin Devamı

ANNE-OĞULUN DENİZ KEYFİ

Şimdilerde eski sağlığına kavuşan Canan Ergüder, tatil için Bodrum'a gitti. Ergüder, oyuncu Kenan Ece ile olan evliliklerinden dünyaya gelen oğlu Demir ile önceki gün Bodrum’da görüntülendi. Akyarlar’da halk plajına gelen ünlü isim, bir süre sandalyesinde oturdu. Oyuncu,  Demir plaja gelir gelmez denize girdi.

Canan Ergüder ile oğlu Demirin deniz keyfi

BOL BOL ŞAKALAŞTILAR

Demir ile suda bol bol şakalaşan Ergüder, oğluna sımsıkı sarılmayı ihmal etmedi. Demir’i önce sırtına alıp yüzdüren anne Canan Ergüder daha sonra ayağa kalkıp Demir’i sırtında taşıdı. Etrafına gülücükler saçan Demir, plajın ilgi odağı oldu.

Sudan çıkmaya hazırlanan Ergüder’i oğlu Demir başından tutarak denize doğru geri çekti. Anne-oğulun gün boyu süren keyifli anları objektiflere böyle yansıdı. Ünlü oyuncu bir ara da talihsizlik yaşadı. Ayağına batan bir şey nedeniyle acı çeken Ergüder’in imdadına arkadaşı koştu.

Canan Ergüder ile oğlu Demirin deniz keyfi