CaddeBoşanacakları konuşuluyordu! Pelin Akil ve Anıl Altan Çeşme'de

Boşanacakları konuşuluyordu! Pelin Akil ve Anıl Altan Çeşme'de

22.07.2024 - 10:59 | Son Güncellenme:

Bu yazın başında boşanacakları yönünde haberler çıkan Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, Çeşme’de çocuklarıyla birlikte tatil yapıyor. Güzel oyuncu ve ailesinin mutlu halleri objektiflere yansıdı.

Boşanacakları konuşuluyordu Pelin Akil ve Anıl Altan Çeşmede

Rol aldıkları 'Arka Sıradakiler' dizisinde tanışan Anıl Altan'la ile Pelin Akil, 2016 yılında nikâh masasına oturmuş, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

Ailece eğlenceli videolar paylaşan ikili, uzun süredir ayrılık haberleriyle gündeme geliyordu. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikiliden Anıl Altan, haklarında çıkan boşanma iddialarına dair sessizliğini bozmuştu.

"KİMSENİN BİMEDİĞİ DETAYLAR"

'Berfu Yenenler'in YouTube programına katılan Altan, "Geçen sene başladı bu, altı ayda bir deniyorlar. 'Arkadaşım bizi boşatıyordu' olayı çok enteresan bir örnek. Bu haber çıkmadan bir saat önce Pelin bir arkadaşıyla hararetli şekilde konuşuyordu. Sen de Eser'le (Yenenler) tartışmıyor musun? İlişkilerde bunlar oluyor. Orada arkadaşıyla dertleşiyor. Konuşmadan sonra konu böyle bir habere gidiyor. Sadece ona söylenmiş şeyler, kimsenin bilmeyeceği detaylar" demişti.

Haberin Devamı

AŞIKLAR ÇEŞME'DE!

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, Çeşme’de çocuklarıyla birlikte tatil yapıyor. Çiftlikköy’deki bir beach'te objektiflere takılan Akil, kadın arkadaşıyla birlikte uzun süre denizde kalıp sohbet ederken, bir yandan da gözlerini kapatarak güneş enerjisi topladı.

Boşanacakları konuşuluyordu Pelin Akil ve Anıl Altan Çeşmede

TATİLE DEVAM

Daha sonra kumsaldaki koltuğa oturup güneşlenmeye devam eden güzel oyuncunun yanına eşi Anıl Altan geldi.

Boşanacakları konuşuluyordu Pelin Akil ve Anıl Altan Çeşmede

Kısa bir süre ayakta sohbet eden Altan, sonrasında şezlonga geri döndü. Pelin Akil ise yeterince güneşlenmenin adından ikizlerinden birisiyle denizde vakit geçirdi.

Boşanacakları konuşuluyordu Pelin Akil ve Anıl Altan Çeşmede