CaddeBizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez!

Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez!

16.08.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ekran yolculuğu 21 yıl önce sona ermesine rağmen hâlâ hafızalarda olan fenomen dizi 'Bizimkiler'de rol alan Ayşe Kökçü, torunu ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Türk televizyon tarihine damga vuran yapım hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu, hayata gözlerini yuman usta isimleri unutmadı.

Bizimkilerin Nazanı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez

1989-2002 arasında 15 sezon boyunca olarak yayınlanan Bizimkiler, 459'uncu bölümü ile sona ermişti. Bir apartmanda yaşayan ailelerin kendi aralarında ve çevreleriyle yaşadıkları ilişkileri komik bir dille anlatan yapım, hem konusu hem de oyuncuları ile unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Efsane dizinin Nazan'ı Ayşe Kökçü, önceki gün torunuyla Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Sanatçı, "Bizimkiker yeniden çekilirse oynar mısınız?" sorusunu yanıtladı.

Bizimkilerin Nazanı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez

"ÇOK ARKADAŞIMIZ VEFAT ETTİ"

Oynarız ama senaryoyu yazan Umur Bugay ve çok arkadaşımız vefat etti. Artık başka projelere... Aradan çok zaman geçti.

Bizimkilerin Nazanı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez

"ŞU ANKİ DURUMDA OLAMAZ"

68 yaşındaki oyuncu, "Sizler oynamadan kadroda başkalarının yer almasını ister misiniz?" sorusu üzerine ise "Şu andaki durumda olamaz. Bir kere kısaydı, şimdi dizi saatleri uzun. Biz en son bir saatte bıraktık. Çekilebileceğini zannetmiyorum" şeklinde konuştu.

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Bizimkiler'in tekrar bölümlerini izlemediğini belirten Kökçü, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan meslektaşı Tamer Karadağlı için "Hayırlı uğurlu olsun" yorumunda bulundu.

Bizimkilerin Nazanı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez

YILLAR SONRA BİZİMKİLER İTİRAFI!

Haberin Devamı

Ayşe Kökçü, geçtiğimiz şubat ayında Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olmuş, bir fenomene dönüşen Bizimkiler hakkında çarpıcı ifadeleri kullanmıştı.

Bizimkilerin Nazanı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez

O zamanlar tanınmış değilim, tiyatroda çalışıyordum. 1984 yılında Umur Bugay, 'Bahar Noktası' oyununda görmüş. 'İlla bu oynasın' demiş. Ben öyle başladım. Dizi hiç aklımda yoktu. Dizi inanılmaz bir yere çıktı. İlk zamanlarında hiç tutmadı, hatta karikatürler vardı; ağır aksak, oturuyoruz, yemek sahneleri iki saat sürüyor. Sonra birden bire dizide büyük bir patlama oldu. TRT'den özel televizyonlara transfer oldu. En son Show TV'deyken kalktı. Bu reytingler ile baş edemedi. En son süremiz 90 dakikaydı, daha fazla istemişler. Umur 'Yapamayız' dedi ve yayından kalktı.

"BİR EVDEN DİĞER EVE GİDER GİBİ"

Usta oyuncu, "Uzun süre aynı rolü oynamaktan mutsuz oldunuz mu?" sorusuna, "Mutsuz olmadım. Sanki bir evden diğer eve gider gibi olduk. 'Lüküs Hayat' da öyle. Zaman zaman sıkılıyorsunuz ama hep uzun süreli işler yaptım. 'Kanlı Nigar' beş sene sürdü, tek kişilik oyunum 'Bir Kadın' altı sene sürdü. Bunları yaptık, 'İyi ki yapmışız' diyorum, şimdi yok böyle güzel şeyler" cevabını vermişti.

Bizimkilerin Nazanı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez