CaddeBergüzar Korel'den 'Annem Ankara' paylaşımı! 'Ekibe söz verdim'

Bergüzar Korel'den 'Annem Ankara' paylaşımı! 'Ekibe söz verdim'

13.09.2024 - 13:24 | Son Güncellenme:

'Binbir Gece', 'Karadayı' ve 'Vatanım Sensin' gibi çok izlenen projelerde kamera karşısına geçen Bergüzar Korel, Kanal D'nin yeni dizisi 'Annem Ankara' için Londra'dan yurda döndü. Ünlü oyuncu, dizi setinden ilk karavan fotoğraflarını paylaştı.

Yeni sezonda Kanal D’de ekrana gelecek Annem Ankara'da 'Zuhal Angigün' karakterine hayat verecek Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

Mehmet Günsür'le başrolü paylaştığı Annem Ankara için Londra’dan Türkiye'ye dönen 42 yaşındaki oyuncu, yeni karakteri için dış görünüşünü değiştirip, sarı saçlarına veda etti.

Bergüzar Korelden Annem Ankara paylaşımı Ekibe söz verdim

"HER GÜN SAÇ MAKYAJDAN SONRA POZ VERECEĞİM"

Korel, Instagram'da yer verdiği karavan fotoğraflarına, "Ekibe söz verdim, her gün saç makyajdan sonra poz vereceğim. Bu hafta sadece bir gün sözümü tutabildim, tamam yavaş yavaş" mesajını yazdı.

Bergüzar Korelden Annem Ankara paylaşımı Ekibe söz verdim

DİZİNİN KONUSU

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Annem Ankara; üç evladının annesi ve kimseye evlat olamamış bir adamın karısı Zuhal'in hikayesiyle karşımıza gelecek. 1990’lı yılların Ankara’sında geçen dizinin senaryosunu Başak Angigün kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Faruk Teber oturuyor.

Bergüzar Korelden Annem Ankara paylaşımı Ekibe söz verdim

Haberin Devamı

Dizinin oyuncu kadrosunda; Bergüzar Korel, Mehmet Günsür, Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın ve Celile Toyon bulunuyor.