Cadde Bensu Soral ve Hakan Baş aşk tazeledi! Sarılmalara doyamadı

Bensu Soral ve Hakan Baş aşk tazeledi! Sarılmalara doyamadı

20.06.2024 - 06:48 | Son Güncellenme:

Bensu Soral ve iş insanı Hakan Baş önceki gün çıktıkları tatilde aşk tazeledi. Tatil için Göcek koylarını tercih eden ünlü çift adeta düşman çatlattı. Göcek’te bir koyda gün batımı keyfi yaşayan Bensu Soral ve Hakan Baş'ın musmutlu halleri objektiflere yansıdı.

Bensu Soral ve Hakan Baş aşk tazeledi Sarılmalara doyamadı

Geçtiğimiz yıllarda evliliklerinde yaşadıkları krizle magazin gündeminden düşmeyen Bensu Soral ile Hakan Baş, önceki gün çıktıkları tatilde aşk tazeledi. Tatil için Göcek koylarını tercih eden ünlü çiftin mutlu anları objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

2018 yılında dünyaevine giren oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, geçtiğimiz senelerde evliliklerinde kriz yaşamıştı. 2021'de bu konuyla ilgili açıklama yapan Hakan Baş, "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" demişti.

"TOPARLANMAK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ"

Ünlü isim, sözlerine; "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz" diye devam etmişti.

BUZLAR ERİDİ

Zorlu sürecin ardından aralarındaki buzları eriten Bensu Soral-Hakan Baş çifti, 2022'yi Paris'te karşılamıştı. Soral, eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini duyurmuştu.

Haberin Devamı

GÜN BATIMINI SEYRETTİLER

Evliliklerini kurtarmayı başaran çift soluğu tatilde aldı. Göcek’te bir koyda gün batımı keyfi yaşayan Bensu Soral ve Hakan Baş'ın musmutlu halleri objektiflere yansıdı. 19.30 civarı geldikleri koyda sohbet eden ikili bir an olsun ellerini birbirlerinden ayırmadı.

Bensu Soral ve Hakan Baş aşk tazeledi Sarılmalara doyamadı

KEYİF YAPTILAR

Gün batımı eşliğinde romantik anlar yaşayan ünlü çift bol bol kahkaha atarken Bensu Soral eşi Hakan Baş'a sarılarak gün batımının keyfini çıkardı. 

Bensu Soral ve Hakan Baş aşk tazeledi Sarılmalara doyamadı

FİT HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü çift geldikleri koyda yaklaşık yarım saat kaldıktan sonra geldikleri tekne ile oradan ayrıldı. Bensu Soral'ın fit hali dikkatlerden kaçmadı.

Bensu Soral ve Hakan Baş aşk tazeledi Sarılmalara doyamadı