Cadde Bella Hadid ve Gigi Hadid'den alkış toplayan hareket! Filistin'e bağış yaptılar

Bella Hadid ve Gigi Hadid'den alkış toplayan hareket! Filistin'e bağış yaptılar

03.06.2024 - 08:29 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü model kardeşler Bella Hadid ve Gigi Hadid, Filistin'e olan destekleriyle biliniyorlar. Aynı zamanda Filistin asıllı olan ABD'li süpermodel kız kardeşler yardım çabalarını desteklemek için 1 milyon dolar bağışta bulundu.

Bella Hadid ve Gigi Hadidden alkış toplayan hareket Filistine bağış yaptılar

Bella Hadid geçtiğimiz günlerde: 'Kariyerim bitse bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim.' ifadelerini kullanmış ve sonrasında Cannes Film Festivali'nde yaptığı hareketle dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Cannes'da boy gösteren Bella Hadid, elbisesiyle gündem olmuştu. Filistinli Müslüman bir aileden Mohamed Anwar Hadid'in kızı olan ünlü model, Cannes sokaklarında ülkesine desteğini belirten kefiye elbisesiyle gezmişti.

INSTAGRAM'DAN YAYINLADI

Sosyal medya hesabından kefiye elbisesiyle paylaşımlar yapan Bella Hadid, "Kefiye, sonsuza kadar Özgür Filistin'i giydirsin" notunu düşmüştü.

7 Ekim'den bu yana süren Gazze'nin İsrail saldırılarına birçok tanınan isimden tepki gelmişti. Bu ünlü isimlerin başında Filistin asıllı oldukları bilinen Bella Hadid ve Gigi Hadid yer aldı.

1 MİLYON DOLAR BAĞIŞLADILAR

BBC'nin haberine göre, Filistinli Amerikalı bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen ünlü kardeşler Filistin için bölgedeki yardım ve insani çabaları destekleyen dört kuruluş arasında dağıtılmak üzere 1 milyon dolar bağışladı.

Haberin Devamı

Ünlü modellerin bağış yaptığı kuruluşlar, savaştan etkilenen Filistin halkına tıbbi yardım, psikolojik hizmetler, gıda ve aile destekleri dahil olmak üzere temel yardımları sağlıyor.

"TEŞEKKÜR EDERİZ"

Filistinli çocukları korumaya odaklanan HEAL Filistin, sosyal medya hesabı üzerinden; "Filistin'i iyileştirmek için cömertçe bağış yapan Bella Hadid ile Gigi Hadid'e, Gazze'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.