Cadde‘Ata’m sana minnetle...’

‘Ata’m sana minnetle...’

31.08.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü isimler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 102’nci yıl dönümünde duygularını dile getirdi. Ünlülerin, 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımları...

‘Ata’m sana minnetle...’

TÜRKAN ŞORAY: Ata’m sana minnetle... 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Haberin Devamı

MURAT BOZ: 30 Ağustos Zaferi’ni bizlere armağan eden başta büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman ordumuzu, bu vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve özlemle anıyorum.

SİNAN AKÇIL: Sevgi ve minnetle anıyoruz. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde, hayatımıza özgür bir Cumhuriyet olarak devam ediyoruz. Zafer Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene.

DERYA ULUĞ: Zaferin ruhunu yaşatan tüm kahramanlarımızın bağımsızlık mücadelesini gururla anıyor, bayramınızı kutluyorum.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY: Bu Vatan’ı, bu bayrağı, Türk’ü, Türklüğü... Senden daha çok kimse sevmedi Atam. Hâlâ gölgen bu toprakların üstünde biliyorum.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI: Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnet ile anıyor, tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.