13.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:
SERCAN KISMET - Etiler’de yer alan Rustyfork, Amerikan mutfağında aşina olunan tatları fastfood gelenekleriyle değil, bir şef tabağı özeninde sunuyor. Mekanın bahçesinde ağustos ayı boyunca her cumartesi akşamı Taylan Erler, misafirlerini müziği ve anlatısıyla New Orleans’a götürüyor.
Zengin menü
Büyükçekmece’deki Mio’s İstanbul, eşsiz manzarasıyla misafirlerini büyüleyecek. Mehmet Aziz Saral’ın işletmeciliğini yaptığı mekan, her damak tadına hitap eden zengin menüsüyle, kaliteden ödün vermeyen seçkin lezzetlerini, muhteşem deniz manzarası eşliğinde hazza dönüştürüyor.
Ev yapımı lezzetler
Urla Bağevi Vineyard Hotel, eşsiz koylara yakın mesafede huzurlu bir yaşam alanı vadediyor. İzmir dışından gelen hiçbir gıda ürününün kullanılmadığı otelin restoranda, ev yapımı zengin lezzetler, Tire ve Urla yerelinden temin edilen doğal ürünler, sıcak köy ekmeği, mayalı pişi ve armola gibi köy havasını yaşatan ürünler yer alıyor.
Probiyotik dondurma
Mado, ses getiren bir yeniliğe imza attı ve Türkiye’nin ilk probiyotik dondurmasını üretti. Doğal probiyotik içeren dondurmalar, sade ve yoğurtlu çeşitleriyle dondurmaseverlerin tercihine sunuluyor. Sade dondurma alerjik bünyelerin korunmasını desteklerken, keçi sütü ve probiyotik birleşimi sayesinde yüksek değerli besin haline geliyor.
Etkileyici atmosfer
Six Senses Kocataş Mansions İstanbul’un koru alanında; eşsiz manzarasıyla büyüleyici bir etki bırakan 1860 Lounge, misafirlerini keyifli bir deneyime davet ediyor. Etkileyici atmosferi ve birbirinden lezzetli ikramların bulunduğu menüsüyle dikkat çeken mekan, gurme bar menüsü, manzarası ve çağdaş Türk sanatının seçili örnekleriyle renklenen dekorasyonuyla İstanbul’un yaz gecelerine yepyeni bir soluk getiriyor.