CaddeAcun Ilıcalı, eşi Ayça Çağla Altunkaya ile Oğulcan Engin'in davetinde!

Acun Ilıcalı, eşi Ayça Çağla Altunkaya ile Oğulcan Engin'in davetinde!

20.09.2024 - 08:52 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin, sahibi olduğu mekanın beşinci yılına özel davet düzenledi. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede, Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz haftalarda nikâh masasına oturduğu Ayça Çağla Altunkaya da boy gösterdi. Ilıcalı, Engin'nden övgüyle bahsetti.

Acun Ilıcalı, eşi Ayça Çağla Altunkaya ile Oğulcan Enginin davetinde

Seda Sayan ile Sinan Engin'in 1990-1995 yılları arasında yaptığı evlilikten dünyaya gelen Oğulcan Engin, Cihangir'de yer alan mekanının beşinci yılı için özel bir davet düzenledi.

Haberin Devamı

Davete; Ezgi Mola, Berrak Tüzünataç, Burak Çelik, İlayda Alişan, Didem Soydan, Hazal Subaşı ve Acun Ilıcalı gibi birbirinden ünlü isimler katıldı.

Acun Ilıcalı, eşi Ayça Çağla Altunkaya ile Oğulcan Enginin davetinde

"ANNEM BURAYA EN AZ GELEN MÜŞTERİM"

Oğulcan Engin, "Çok heyecanlıyım, beş yıl nasıl geçti anlamadım. Bu süreçte Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı bana çok destek oldu. Annem gelemedi ama aradı, gelmediği için çok üzüldü. Anneannemin küçük bir rahatsızlığı vardı, onunla ilgileniyor. Küçük bir sitem edeyim, annem buraya en az gelen müşterim, iki kere geldi. Annemi memnun etmek de zordur" dedi.

Acun Ilıcalı, eşi Ayça Çağla Altunkaya ile Oğulcan Enginin davetinde

Engin'in sevgilisi İlayda Alişan ise "Mütevazi olmaya gerek yok, Oğulcan'ın 10 parmağında 10 marifet var. Çok gururluyum onun için, burası benim de gözbebeğim, içeri girince huzur bulduğum bir yer" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, eşi Ayça Çağla Altunkaya ile Oğulcan Enginin davetinde

"VARLIK İÇERİSİNDE BAŞARILI OLMAK DAHA ZOR"

Acun Ilıcalı, davete 4 Eylül'de dünyaevine girdiği Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte katıldı. Oğulcan Engin'den övgü dolu sözlerle bahseden Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı:

Oğulcan ellerimde büyüdü. Onun iş hayatında bu kadar başarılı olduğunu görmek benim için büyük bir mutluluk. Ben yokluk içerisinde bir şeyleri başardım, Oğulcan varlık içerisinde bir şeyleri başardı ama inanın varlık içerisinde başarılı olmak daha zor.