CaddeABD’li ünlü rapçi Travis Scott, gözaltına alındı!

ABD’li ünlü rapçi Travis Scott, gözaltına alındı!

11.08.2024 - 10:12 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika bilgilerine göre, dünyanın en popüler rapçilerinden biri olan Travis Scott, koruması yüzünden gözaltına alındı. Hakkında soruşturma açılan Scoot'un alkollü olduğu öğrenildi.

ABD’li ünlü rapçi Travis Scott, gözaltına alındı

Gösteri dünyasının en zengin genç kadınlarından biri olan Kylie Jenner ile birlikteliğinden Stormi ve Wolf adında iki çocuğu dünyaya gelen Travis Scott geçtiğimiz aylarda tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

Gerçek adı Jacques Bermon Webster olan Scott, mahkeme kayıtlarına göre sabah 4.35 civarında Turner Guilford Knight Cezaevi'ne yerleştirilmişti.

KEFALET SUNMUŞTU

33 yaşındaki rapçi, 500 doları izinsiz girme suçundan, 150 doları ise düzensiz sarhoşluktan olmak üzere 650 dolarlık kefaleti ödeyerek, serbest bırakılmıştı.

Miami Beach Marina'da bir kiralık teknede "rahatsızlığa" neden olduğu için tutuklanan isim hakkında memurlar: 'Sarhoştu, kargaşaya neden oldu ve birçok kez oradan ayrılmak istedi' demişti.

ABD’li ünlü rapçi Travis Scott, bu sefer de Fransa’nın başkenti Paris’teki lüks "Georges V" otelinde gözaltına alındı.

KORUMASIYLA KAVGA ETTİ

2 gün önce gerçekleşen olay hakkında savcılıktan yapılan açıklamada, güvenlik görevlisinin Travis Scott ile koruması arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalıştığı, Scott’un gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

ALKOLLÜYDÜ

Fransız medyası Scott’un alkollü olduğunu aktardı. Ünlü rapçinin menajerinden ise konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

ABD’li ünlü rapçi Travis Scott, gözaltına alındı

Yazarlar