Telefon Kodu236 Alan Kodu Nerenin? 0236 Telefon Kodu Nereye Ait?

236 Alan Kodu Nerenin? 0236 Telefon Kodu Nereye Ait?

04.03.2021 - 17:55 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin farklı illerine ait alan kodunu öğrenerek amacınıza uygun olarak kullanabilirsiniz. Özellikle telefonunuza gelen bilinmeyen numaralar üzerinden çağrıları reddetme hakkını da bu şekilde kullanmanız mümkün. Peki, 236 alan kodu nerenin? 0236 telefon kodu nereye ait? İşte detaylar.

236 Alan Kodu Nerenin 0236 Telefon Kodu Nereye Ait

Pek çok insan internet üzerinden araştırma yapmakta ve şehirlerin alan kod numaraları öğrenmeye çalışmaktadır. Böylece o şehrin farklı yerlerine rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Siz de 236 alan kodu nereye ait olduğunu öğrenerek değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

236 Nerenin Alan Kodu?

Eğer 0236 alan kodu ile telefonda çağrı geliyorsa bunun Manisa'dan olduğunu anlayabilirsiniz. Yani 236 alan kodu Manisa'ya aittir. Liste halinde Manisa'nın ilçeleri kapsamında da alan kodları öğrenerek sabit numara aracılığıyla farklı semtlere bağlantı kurmak mümkündür.

 Aynı zamanda size ulaşan bu alan kodunun Manisa'ya ait olduğunu bilerek çağrıyı reddetme hakkını da değerlendirebilirsiniz. Diğer yandan Manisa'yı aile ziyareti ya da iş amaçlı gibi pek çok etmen doğrultusunda bu alan kodu üzerinden arayabilirsiniz. Yapmanız gereken 0236 alan kodu ile beraber sabit numara kapsamında ilçe alan kodu üzerinden arama yapmaktır.