Bilgi RehberiKPSS Ön Lisans tercih ne zaman? 2024 ÖSYM KPSS Ön Lisans tercih kılavuzu açıklandı mı, tercihler ne zaman?

KPSS Ön Lisans tercih ne zaman? 2024 ÖSYM KPSS Ön Lisans tercih kılavuzu açıklandı mı, tercihler ne zaman?

24.09.2024 - 17:25 | Son Güncellenme:

KPSS Ön Lisans tercih süreci için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından açıklanacak KPSS Ön Lisans tercih kılavuzu içerisinde yer alan bilgiler ışığında adaylar tercihlerini gerçekleştirebilecek. Peki, KPSS Ön Lisans tercihleri ne zaman? 2024 ÖSYM KPSS Ön Lisans tercih kılavuzu açıklandı mı? İşte, konuya dair detaylar...

KPSS Ön Lisans tercih ne zaman 2024 ÖSYM KPSS Ön Lisans tercih kılavuzu açıklandı mı, tercihler ne zaman

KPSS Ön Lisans tercih takvimi gündemdeki yerini aldı. Sonuçların açıklanıp adayların aldıklarını puanları öğrenmesiyle KPSS tercih tarihleri araştırması sıklaştı. Peki, KPSS Ön Lisans tercih kılavuzu açıklandı mı, tercihler ne zaman başlıyor? İşte, ayrıntılar...

Haberin Devamı

KPSS ÖNLİSANS TERCİH KILAVUZU YAYINLANDI MI?

ÖSYM tarafından açıklanan KPSS ön lisans sonuçları sonrasında tercih tarihleri bekleniyor. KPSS Ön Lisans tercih kılavuzunun yayınlanması için Lisans, ön lisans ve ortaöğretim lise sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

KPSS ÖN LİSANS TERCİH NE ZAMAN?

KPSS Ön Lisans tercih kılavuzu ve tarihi henüz paylaşılmadı. KPSS tercih sürecinin Ortaöğretim sınavı sonuçlarının da erişime açılmasının ardından başlaması bekleniyor.

KPSS TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

KPSS Ön Lisans tercihleri, kılavuz yayınlandıktan sonra başlayacak. Tercihler, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak.