Bilgi RehberiAlfa Kurt oyuncuları kim, konusu nedir? Alfa Kurt filmi nerede çekildi?

Alfa Kurt oyuncuları kim, konusu nedir? Alfa Kurt filmi nerede çekildi?

05.07.2022 - 18:27 | Son Güncellenme:

Alfa Kurt filmi, 2018 yılı ABD yapımı yabancı macera filmidir. Filmin başrolünde ise Kodi Smit-McPhee yer alıyor. Yabancı filmde yaralı bir kurtla karşılaşan, onunla arkadaş olan genç çocuğun hikayesi anlatılıyor. Peki, Alfa Kurt filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Alfa Kurt oyuncuları kim, konusu nedir Alfa Kurt filmi nerede çekildi

Alfa Kurt filmi, yönetmenliğini Albert Hughes yürütüyor. Diğer yandan yapımcılığını ise Hughes ile birlikte Andrew Rona üstleniyor. Alfa Kurt filminin hikayesini de Albert Hughes kaleme aldı. Filmin çekimleri Kanada'da gerçekleştirildi. İşte, Alfa Kurt filmi detayları...

Haberin Devamı

ALFA KURT FİLMİ KONUSU

Alpha, sürüsünden ayrı düşen genç bir adamın, sürüsünden ayrı kalan bir kurt ile kurduğu arkadaşlığı konu ediyor. 20 bin yıl önce Avrupa'da yaşayan genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğinde yalnız olduğunu fark eder ve ölüme terk edildiğini anlar. Acımasız, ağır, yabani şartlara karşı hayatta kalmak için mücadele etmesi gerekecektir. Bu sırada sürüsünden ayrılmış bir kurt bulur. Yavaş yavaş kurt ile birbirlerine alışmaya başlarlar ve güvenmeyi öğrenirler. Tüm olumsuzluklara karşı beraber sayısız zorluklardan, tehlikelerden geçerek ölümcül kış gelmeden evlerine ulaşmaya çalışırlar.

ALFA KURT OYUNCULARI

Kodi Smit-McPhee - Keda
Jóhannes Haukur Jóhannesson - Tau
Marcin Kowalczyk - Sigma
Jens Hultén - Xi
Natassia Malthe - Rho
Léonor Varela - Shaman Woman
Spencer Bogaert - Kappa
Mercedes De La Zerda - Nu
Priya Rajaratnam - Huntress
Nestor de la Zerda - Solutrean Hunter

Yazarlar