Bilgi RehberiBEŞİKTAŞ MAÇI SONUCU! 💥 Ajax-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş, Hollanda deplasmanında mağlup ayrıldı!

BEŞİKTAŞ MAÇI SONUCU! 💥 Ajax-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş, Hollanda deplasmanında mağlup ayrıldı!

27.09.2024 - 00:42 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Ajax deplasmanında sahaya çıktı. Hollanda Ligi'nin köklü temsilcilerinden olan Ajax'ın başında Türkiye'de görev yapmış tanıdık isim Farioli yer alıyor. Geçtiğimiz yıllardaki üst düzey başarı grafiğinden uzak olan Ajax karşısında temsilcimiz Beşiktaş, puan ya da puanlar almak için sahaya çıktı. Peki Ajax-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam kaç kaç bitti?

BEŞİKTAŞ MAÇI SONUCU 💥 Ajax-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı kaç kaç bitti Beşiktaş, Hollanda deplasmanında mağlup ayrıldı

Ajax-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçında mücadele tamamlandı. Sezona Giovanni van Bronckhorst liderliğinde iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Süper Kupa'yı kazanmasının ardından Süper Lig'de geride kalan 6 haftada 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan katılan temsilcimiz Beşiktaş, bu turda Lugano engelini 3-3 ve 5-1'lik skorla aşarak lig aşamasına kalmayı başardı. UEFA Avrupa Ligi ilk maçında deplasmanda Ajax'a konuk olan temsilcimizde hedef puan ya da puanlar ile sahadan ayrılamadı. Peki Ajax-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı kaç kaç bitti?

Haberin Devamı

AJAX-BEŞİKTAŞ UEFA AVRUPA LİGİ MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

UEFA Avrupa Ligi lig formatında ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Hollanda temsilcisi Ajax ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Beşiktaş sahadan 4-0 mağlup ayrıldı.

AJAX KARŞISINDA GALİBİYETİMİZ YOK!

Hollanda'nın köklü kulübü Ajax ile daha önce Şampiyonlar Ligi ve Kupa Galipleri Kupası organizasyonlarında 6 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş, bu maçlarda galibiyet yüzü göremedi. Ajax, temsilcimiz karşısında çıktığı 8 maçı da kazandı.

TRT 1 CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

BEŞİKTAŞ UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

26 Eylül | Ajax-Beşiktaş ✈

3 Ekim | Beşiktaş-Eintracht Frankfurt 🏚

24 Ekim | Lyon-Beşiktaş ✈

6 Kasım | Beşiktaş-Malmö 🏚 

28 Kasım | Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv 🏚

Haberin Devamı

12 Aralık | Bodo Glimt-Beşiktaş ✈

22 Ocak | Beşiktaş-Athletic Bilbao 🏚

30 Ocak | Twente-Beşiktaş ✈