SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yemeğe lezzet katan soğan doğrama yöntemi! Ünlü şefler böyle yapıyor, çaprazı makbul

Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen ve doğal ilaç olarak bilinen soğan, yemeklerde de lezzet katan besinlerden biridir. Genellikle pek çok ev yemeğini hazırlarken soğanı kullanırız. Ancak pek çok kişi, soğanı doğrama aşamasına pek dikkat etmez. Bu aşama aslında yemeğin lezzetini bile etkiler. İşte soğan doğrama taktiği.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kabızlık, mide yanması, unutkanlık, dikkatsizlik! ‘Ramazan pidesini çok sıcak tüketmeyin’
  2. ‘Boyun ağrısı ve migren geçmez’ demeyin! Uzmanı açıkladı: Çaresi var
  3. Yağlı ve kuru saç için şartlar aynı değil! Günlük mü, haftalık mı? Tek bir cevabı yok
  4. Pastanedekileri unutun! Çayla leziz oluyor: 25 dakikada pişiyor, elemeden koymayın
  5. Enerjik olmak için ne şeker ne kahve! İhtiyacınız olan tek şey nane
  6. Folyo tekrar tekrar kullanılır mı? Rengine bakıp karar verin
  7. Tahta kaşıkları sıfır gibi yapan taktik! Kaynatan yaşadı, suyun içine akıp gidiyor
  8. Ketçap, mayonez, hardal fark etmez! Herkes yapıyor, en iyisi dolap değilmiş
  9. Mozaik pastayı şölene çevirin! Kıvamı şaşmıyor, ev hanımlarının başucu tarifi
  10. Duşakabin silikonlarını saran küfe 1 kaşığı yetiyor! Ne rutubet kalıyor ne leke

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.