SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yemeğe lezzet katan soğan doğrama yöntemi! Ünlü şefler böyle yapıyor, çaprazı makbul

Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen ve doğal ilaç olarak bilinen soğan, yemeklerde de lezzet katan besinlerden biridir. Genellikle pek çok ev yemeğini hazırlarken soğanı kullanırız. Ancak pek çok kişi, soğanı doğrama aşamasına pek dikkat etmez. Bu aşama aslında yemeğin lezzetini bile etkiler. İşte soğan doğrama taktiği.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Balkanlar'dan gelen saç uzatma tüyosu! 'Babaannem öğretti, suyunu şampuana koyun'
  2. C vitamini fışkırıyor, hangisinde daha fazla? Portakal ve limonun arasındaki fark buymuş
  3. Ne sirkeli ne de tuzlu su tam temizlemiyor! Yıkamadan önce sapından ayırmak sart
  4. Kas yapmak isteyen bunu içsin! 1 bardağı bile protein deposu, enerjiyi ateşliyor
  5. Cep yakan faturalar için Kadir Ezildi taktiği! 'Her hafta halı yıkıyorum, yine de az geliyor'
  6. Yatağa düşüren karın ağrısına birebir! Göbek deliğine sürün, anında rahatlatıyor
  7. Yemeğe lezzet katan soğan doğrama yöntemi! Ünlü şefler böyle yapıyor, çaprazı makbul
  8. Güçlü tırnaklar için olmazsa olmaz! Sofranızdan eksik etmeyin
  9. İnce çizgileri dolduran şifa! Yaşlanma karşıtıymış, evde uygulayın
  10. Ertesi güne kalan patatesi çıtır çıtır yapan tarif! Yeni kızartılmış gibi oluyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.