Yemeğe lezzet katan soğan doğrama yöntemi! Ünlü şefler böyle yapıyor, çaprazı makbul
Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen ve doğal ilaç olarak bilinen soğan, yemeklerde de lezzet katan besinlerden biridir. Genellikle pek çok ev yemeğini hazırlarken soğanı kullanırız. Ancak pek çok kişi, soğanı doğrama aşamasına pek dikkat etmez. Bu aşama aslında yemeğin lezzetini bile etkiler. İşte soğan doğrama taktiği.
|
1
1 / 8Fotoğraf
Yemeklere lezzet katan soğan, aynı zamanda bağışıklık güçlendiren besinler arasında yer alır. Genellikle yemeklerin içinde doğranmış bir şekilde tükettiğimiz soğanın tadı bazı zamanlarda daha keskin, bazı zamanlarda ise daha hafif olur. Bunun nedeni doğrama tekniklerinizle ilgili. İşte doğru soğan doğrama tekniği.