SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yemeğe lezzet katan soğan doğrama yöntemi! Ünlü şefler böyle yapıyor, çaprazı makbul

Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen ve doğal ilaç olarak bilinen soğan, yemeklerde de lezzet katan besinlerden biridir. Genellikle pek çok ev yemeğini hazırlarken soğanı kullanırız. Ancak pek çok kişi, soğanı doğrama aşamasına pek dikkat etmez. Bu aşama aslında yemeğin lezzetini bile etkiler. İşte soğan doğrama taktiği.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Buzdolabına sindiyse tıpayla son verin! 1 gece bekletmek yetiyor, sonuç inanılmaz
  2. Kahvaltılara lezzet katan pişiyi Airfryer'da deneyin! Puf puf kabaran az yağlı tarif
  3. Utandıran pis kokuya 'nişasta' çözümü! Bot ya da çizme fark etmez, anında kesiyor
  4. Rus kadınların güzellik sırrı ifşa oldu! 13 yaşında öğreniyorlar, anahtarı güneşmiş
  5. 5 ayda 36 kilo verdiren diyet listesi! 'Hatamdan ders çıkardım, sadece bunları yedim'
  6. Tırnak mantarlarına kökten çözüm! Birkaç damlası yetiyor, kuru tutun
  7. Elde de oluşuyor, çiller için en etkili çözüm! 10 dakika bekletip durulayın
  8. Kotları eskiten kritik hata! Her defasında makineye atmayın, sırrı sirke ve suda
  9. Ulaşılmayan tek bir toz zerresi kalmayacak! Dip köşe temizlik böyle yapılır, 'bal dök yala' oluyor
  10. Yıllarca yanlış yaptık! Yağları da baharatları bozuyor, ocak yanına yaklaştırmayın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.