Cevizi kavururken yakmaya son! En çıtır fırında oluyor, ne tadı kaçıyor ne rengi
Cevizleri tatlı ve salatalara eklemeden önce onlara en çıtır halini kazandırmak hiç de fena olmaz. Kullanmadan önce, maksimum çıtırlık ve en zengin lezzet için kavurmak harika bir tercihtir. Peki 3 farklı teknikle en güzel nasıl ceviz kavrulur?
|
1
1 / 9Fotoğraf
Özel günlerde tatlı ve çeşitli tarifler için fırından ocağa, oradan da dondurucuya koştururken, birden fazla alarm da çalıyor olabilir. Bu karmaşa esnasında en az 1 tarifin içinde mutlaka ceviz vardır. Salatada yoksa tatlıda, onda yoksa sosta kullanılan bu yemiş, en çıtır ve lezzetli haliyle kullanıldığında tarife yeni bir boyut kazandırır. Bunun için de en iyi cevizleri elde edebileceğiniz bir kavurma tekniğine ihtiyacınız var.