SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Cevizi kavururken yakmaya son! En çıtır fırında oluyor, ne tadı kaçıyor ne rengi

Cevizleri tatlı ve salatalara eklemeden önce onlara en çıtır halini kazandırmak hiç de fena olmaz. Kullanmadan önce, maksimum çıtırlık ve en zengin lezzet için kavurmak harika bir tercihtir. Peki 3 farklı teknikle en güzel nasıl ceviz kavrulur?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Saçları dibine kadar kırıktı,, şimdi halat gibi sağlam! 'İprek boneyle bu hale geldi'
  2. Dışı kıtır, içi yumuşacık yumurtalı ekmek! Her damağa hitap ediyor, anne eli değmiş gibi
  3. Deterjansız tertemiz çamaşır, leke bile yok! Eskilerin 'kül'ü tertemiz yapıyor
  4. Karıncalar kaçacak yer arayacak! Duvar kenarına sürün, şekere bile gelemiyorlar
  5. Ürünleri bu detaya göre seçmek gerekiyormuş! Alerjiye dikkat
  6. Döküm tencere suya sabuna dokunmuyor! Bütün yararlı dokuyu söküp atıyor
  7. Cevizi kavururken yakmaya son! En çıtır fırında oluyor, ne tadı kaçıyor ne rengi
  8. Balkondaki domatesten tarla bereketi! Kasa kasa çıkacak, yaprağa değil köke dökün
  9. Alerji mevsimi başladı! Yıl boyu devam edenleri var: Görme problemlerine yol açıyor
  10. Anne adayının dişleri iyiyse bebek de iyi olur! Tükürük azalıyormuş

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.