SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Vitamin, lif ve potasyum deposu! Ayva kemik ve diş sağlığını koruyor

Gülgiller familyasına ait olan ve Pyrus cinsine dahil bir ağacının meyvesi olan ayva, genellikle ılıman iklim bölgelerinde yetişiyor. Ayvanın hem taze hem pişirilerek hem de reçel ya da marmelat yapılarak da tüketilebildiğini söyleyen Uzman Diyetisyen Rıdvan Arslan, “Ayva; C vitaminini, lif, potasyum ve diğer birçok besin maddesi bakımından oldukça zengin bir meyve. Aynı zamanda düşük kalorili” dedi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Lekeyi daha da yayıyor! Deterjan ve suyun çıkmayan izi için yapılacak 5 şey var
  2. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  3. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  4. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  5. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  6. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  7. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'
  8. Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor
  9. Her tanesi inci gibi kalacak! Pilav böyle saklanırsa 24 saat kıvamı değişmiyor
  10. Saçları tel tel kopartan hata! Duş sonrası tarak süren yandı, geniş dişli en iyisi

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.