SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ustaların kadim yufka sırrı! 1 kaşık ekleyince tel tel açılıyor, yumuşacık oluyor

Yufka açarken dikkat etmeniz gereken birkaç önemli nokta var. Özellikle hızlı açmak ve leziz yufkalarla börekler yapmak için bazı detaylar ustaların ‘püf’ noktası dediği kadim sırlar arasında. Yufkanın malzemelerine 1 bonus eklenince yufkalar yumuşacık oluyor! Peki bu malzeme ne ve nasıl kullanılıyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Buzluğa bozuk para atmak yetiyor! Kimse bilmiyor, zehirlenmeleri önleyen altın teknik
  2. Ustaların kadim yufka sırrı! İşin ‘püfü’ 1 yemek kaşığı eklemekte
  3. Komşular tarifini soracak! Sırrı sıcak-soğuk ayarında, tatlı şerbeti kıvamında oluyor
  4. Artık ekstra bagaj hakkı istemeyeceksiniz! Gardrobu valize sığdıran rulo yöntemi
  5. Maden suyundan gelen güzellik! Doğal tonikmiş, cildi süt dökmüş gibi yapıyor
  6. Aylarca ne lezzeti ne vitamini eksilecek! Karadeniz'in baş tacı, vakumlayıp kaldırın
  7. Bilmeden yaptığımız vitamin hatası! Magnezyumla aynı anda alınırsa kana geçmiyor
  8. Kahve filtresinde herkes aynı yolu izliyor! Tek kullanımlık değil, tasarruf edin
  9. Çocuğunuzun başı ağrıyorsa dikkat! Nedeni diş sıkma alışkanlığı olabilir
  10. Bu belirtiler varsa içten nemlendirme şart! Bu yöntemle dengeyi sağlayın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.