Tostun sırrıymış! Sanayide bile böylesi yapılmadı: Isıyı ayarlayıp, 2 dakika bekletin
Lezzetli bir tostun sırrı doğru ekmek seçimi, iç malzeme dengesi ve iyi bir pişirme tekniğinden geçiyor. Dışını tereyağı ile yağlamak, iç malzemeleri özenle yerleştirmek ve tost makinesinde doğru ısıda pişirmek mükemmel tostun püf noktalarından bazıları. Küçük dokunuşlarla, sıradan bir tostu bile enfes bir lezzet şölenine dönüştürebilmek için haberimizdeki ipuçlarından yararlanın.
|
1
1 / 7Fotoğraf
EKMEK SEÇİMİ DOĞRU OLMALI
Tost ekmeği yerine tam buğday, çavdar veya köy ekmeği gibi daha yoğun ve tok ekmekler kullanırsan daha lezzetli olabilir. Ekmeğin bayat olması, daha çıtır bir doku sağlayacaktır.