SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tabakta değil, lezzeti damakta dağılan mantı tarifi! Kayserililerin vazgeçilmez sırrıymış

Mantı, mutfağımızın en sevilen ve bir o kadar zahmetli lezzetlerinden biridir. Özellikle Kayseri mantısı, minik bohçaları ve lezzetli kıymalı iç harcıyla öne çıkar. Ancak mantı yapımı, dikkat gerektiren bir süreçtir. İyi bir mantı ne haşlarken dağılmalı ne de pişerken hamuru açılmalı. Hamurun dağılması, tadını etkileyen en büyük sorunlardan biridir. Mantının dağılmasını nasıl önleneceğini öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kabızlık, mide yanması, unutkanlık, dikkatsizlik! ‘Ramazan pidesini çok sıcak tüketmeyin’
  2. ‘Boyun ağrısı ve migren geçmez’ demeyin! Uzmanı açıkladı: Çaresi var
  3. Yağlı ve kuru saç için şartlar aynı değil! Günlük mü, haftalık mı? Tek bir cevabı yok
  4. Pastanedekileri unutun! Çayla leziz oluyor: 25 dakikada pişiyor, elemeden koymayın
  5. Enerjik olmak için ne şeker ne kahve! İhtiyacınız olan tek şey nane
  6. Folyo tekrar tekrar kullanılır mı? Rengine bakıp karar verin
  7. Tahta kaşıkları sıfır gibi yapan taktik! Kaynatan yaşadı, suyun içine akıp gidiyor
  8. Ketçap, mayonez, hardal fark etmez! Herkes yapıyor, en iyisi dolap değilmiş
  9. Mozaik pastayı şölene çevirin! Kıvamı şaşmıyor, ev hanımlarının başucu tarifi
  10. Duşakabin silikonlarını saran küfe 1 kaşığı yetiyor! Ne rutubet kalıyor ne leke

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.