SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tabakta değil, lezzeti damakta dağılan mantı tarifi! Kayserililerin vazgeçilmez sırrıymış

Mantı, mutfağımızın en sevilen ve bir o kadar zahmetli lezzetlerinden biridir. Özellikle Kayseri mantısı, minik bohçaları ve lezzetli kıymalı iç harcıyla öne çıkar. Ancak mantı yapımı, dikkat gerektiren bir süreçtir. İyi bir mantı ne haşlarken dağılmalı ne de pişerken hamuru açılmalı. Hamurun dağılması, tadını etkileyen en büyük sorunlardan biridir. Mantının dağılmasını nasıl önleneceğini öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çelik cezvedeki lekeler canınızı sıkmasın! Kahveyi doğal malzemelerle temizleyin
  2. Mantar çorbası için ‘kültür’ seçin! Tarif sorduran lezzetin püf noktası
  3. Çamur lekesine su değdirmek hata! Kurumasını beklemek yetiyor, mis gibi olacak
  4. Kozmetik ürünlerden pedlere talk gerçeği! Kanserin iki türlüsüne sebep oluyor
  5. 4 malzemeli sağlıklı kahvaltı sosu! Tahin de var, üzerine su içince hastalık bırakmıyor
  6. Balona dönmüş göz altlarını söndürüyor! Tek ihtiyaç metal kaşık, en etkili yöntemmiş
  7. Bu renkler makyajda favoriniz olacak! Sadelik doğasında var, pastellik ön planda
  8. Asyalıların güzellik sırrıymış! Pirinç suyundan gelen gençlik, asla leke bırakmıyor
  9. Fast food'çulara taş çıkartıyor! Çıtır tavuğu evde hazırlamak çok kolay, içi yumuşacık
  10. Soğuk havalarda dikiz aynasına geçirin! Buzlanmayı bitiren tek malzemeli tüyo

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.