SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tabakta değil, lezzeti damakta dağılan mantı tarifi! Kayserililerin vazgeçilmez sırrıymış

Mantı, mutfağımızın en sevilen ve bir o kadar zahmetli lezzetlerinden biridir. Özellikle Kayseri mantısı, minik bohçaları ve lezzetli kıymalı iç harcıyla öne çıkar. Ancak mantı yapımı, dikkat gerektiren bir süreçtir. İyi bir mantı ne haşlarken dağılmalı ne de pişerken hamuru açılmalı. Hamurun dağılması, tadını etkileyen en büyük sorunlardan biridir. Mantının dağılmasını nasıl önleneceğini öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Lahana dolmasını böyle sarın, dağılma derdi kalmayacak! Lezzetine doyulmuyor
  2. Banyo giderini streçle kaplayın! Kötü kokulara veda etmenin en etkili yöntemi
  3. Geceden çamaşır suyuna yatırılan el bezi zehirmiş! İş bitiren 'karbonat' taktiği
  4. Protein tozunda risk faktörlerine dikkat! Kanser, karaciğer ve böbrek sorunlarına neden oluyor
  5. Tenceredeki su bir daha taşmayacak! Kenarına azıcık sürün, bu kadar basitmiş
  6. Sinir sıkışmaları, omuz kası yırtığı! ‘El, kol ve omzunuzu idareli kullanın’
  7. Osmanlı'da ilaç niyetine yeniyordu! Bağırsakları dip köşe temizliyor, doğal hastalık kalkanı
  8. Değme kreme, seruma taş çıkartır! Bebek maması gibi yumuşacık, tek bir çizgi dahi bırakmıyor
  9. Tavaya atar atmaz patlayan sigara böreğine son! 1 tane ekleyince peyniri tutkal gibi sarıyor
  10. Bilmeden yapıyoruz! Seramik saksıya ekerseniz büyümüyor, yaprakları patır patır dökülüyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.