SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Süte çamaşır suyu ve tentürdiyot koyuyorlar!

Soframıza giren çok sayıda gıdanın üretiminde hileli yöntemlere başvuruluyor! Günden güne bu durumun arttığını anlatan Prof.Dr. Özer Ergün özellikle bal, kıyma, zeytinyağı, tereyağı, et ve süt ürünleri gibi gıdalarda çok dikkatli olması gerektiğini de belirterek yapılan hileleri anlattı

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ürünleri bu detaya göre seçmek gerekiyormuş! Alerjiye dikkat
  2. Döküm tencere suya sabuna dokunmuyor! Bütün yararlı dokuyu söküp atıyor
  3. Yakmadan kavurun! Cevizin en çıtır haline son 12 dakika: Yarım çay kaşığı yeter
  4. Kasa kasa domates çıkıyor! 6 ve 6.8 arasında olmalı: Yaprağa değil köke dökün
  5. Alerji mevsimi başladı! Yıl boyu devam edenleri var: Görme problemlerine yol açıyor
  6. Anne adayının dişleri iyiyse bebek de iyi olur! Tükürük azalıyormuş
  7. Islak saçla yatan başına bela aldı! Kırık, kepek, migren hepsi bir gecede oluyor
  8. Yaşlanmak istemeyen her gün 1 fincan tüketsin! Doğal botoks etkisi, fark ortada
  9. Kıyma hilesi ne tadında ne kokusunda! Etiket kandırıyor, kolay yoğrulması işareti
  10. Soğanın kırmızısı yemeği şölene çeviriyor! 12 saatte turşu hazır, azıcık şeker yeter

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.