SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sıcakken buzdolabına koyunca bakteriler cirit atıyor! Meğer taktiği çok basitmiş

Yemek pişirdiniz, temizlik yaptınız, yediniz ve şimdi hepsini kaldırmaya hazırsınız. Ancak ocaktaki çorbadan buhar çıkarıyor, kızarmış tavuk çıplak parmaklarınızla dokunamayacağınız kadar sıcak ve fırında pişmiş makarna hâlâ yeterince sıcak. Kalan yemekler buzdolabına koyulmaya hazır mı? Sıcak yiyecekleri buzdolabına koymak gıda güvenliği için iyi bir fikir değil. İşte yiyeceklerinizi soğutarak taze ve bakterisiz tutmanız için nedenler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Arabaya döküldüyse yıkamaya vermeyin! Tek seferde kokuyu da lekeyi de hapsediyor
  2. Çift taraflı camı böyle temizleyen yaşadı! Ne buhar ne su izi bırakıyor, en pratiği buymuş
  3. Gıda sahtekârlarının yeni hilesi: Mekanik kıyma! İçinde yok yok, hazırına yanaşmayın bile
  4. Taş gibi diri zeytin için sallama şartmış! 2-3 saatte bir tekrarlayın, lezzeti değişmiyor
  5. Sıcakken kaldırınca bakteri yuvası oluyor! Önce kendi haline bırakıp soğutun
  6. Bugünlerde çocuklarda en sık görülen 4 hastalık! 'Gereksiz antibiyotikten kaçının'
  7. Kuaföre para saçmaya son! Keratin bakıma denk sihirli karışım: Beyaz sirke-saç kremi
  8. 20 saniye kuralını uygulayın! Gıda zehirlenmelerini önlemenin 6 yolu
  9. Evdeki tesisatı mahveden hata! Kaynar suyu buraya dökmeyin, çatır çatır çatlıyormuş
  10. Ne ameliyat oldu ne mide botoksu yaptırdı! 15 kilo verdiren Nurgül Yeşilçay diyeti

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.