SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

20 saniye kuralını uygulayın! Gıda zehirlenmelerini önlemenin 6 yolu

Uygun koşullarda saklanmayan gıdalar zehirlenmelere neden olabiliyor. Sadece ticari kuruluşlar ve ortamlarda değil evde de gıdaların yanlış saklanması, hazırlanması, kullanılması veya pişirilmesinin gıda zehirlenmelerine yol açabildiğini belirten Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Melih Özel, gıda zehirlenmelerini önlemenin 6 yolunu açıkladı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Arabaya döküldüyse yıkamaya vermeyin! Tek seferde kokuyu da lekeyi de hapsediyor
  2. Çölyak hastalarının arayıp da bulamadığı çare! Binlerce yıldır aynı teknikle yetiştiriliyor
  3. Saçlarınızı kestirmenize gerek yok! İşte kırıkları onaran mucize
  4. Tırnak batmasından böyle kurtulun! Birkaç damlası anında işe yarıyor
  5. Bayat ekmeği lezzet şölenine dönüştürün! Çorbanın yanında iyi gidiyor, dışı kıtır kıtır
  6. Giremediği tarif yok! Adeta nohuttan gelen mucize, zayıflamak isteyenler denesin
  7. Çift taraflı camı böyle temizleyen yaşadı! Arasında ne buhar ne su izi birikecek
  8. Gıdada sahteciliğin zirvesi: Bir de mekanik kıyma çıktı! İçinde yok yok, hazırını almayın
  9. Taş gibi diri zeytin için sallamak şartmış! 5 litrelik pet şişede de oluyor, tadı efsane
  10. Sıcakken buzdolabına koyunca bakteriler cirit atıyor! Meğer taktiği çok basitmiş

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.