Şekerlerin en zararlısı: Glukoz-fruktoz şurubu
Kan şekerinin çok hızlı bir biçimde yükselip düşmesine neden olan glukoz-fruktoz şurubu, şekerin en zararlı formu olarak nitelendiriliyor. İşte insülin direncinden karaciğer yağlanmasına birçok hastalığa davetiye çıkaran glukoz-fruktoz şurubunun zararları...
03.09.2019 - 15:13
|
Son Güncellenme: 03.09.2019 - 15:16
Gıda Teknolojisi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Sibel Bölek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pazar günü Konya ziyaretinde "Nişasta bazlı şeker oranını yüzde 10'dan yüzde 5'e düşürmüştük. Bu yılın sonunda oranı yüzde 2,5'e kadar indiriyoruz." dediğini hatırlattı.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Bu renkler makyajda favoriniz olacak! Sadelik doğasında var, pastellik ön planda
Asyalıların güzellik sırrıymış! Pirinç suyundan gelen gençlik, asla leke bırakmıyor
Fast food'çulara taş çıkartıyor! Çıtır tavuğu evde hazırlamak çok kolay, içi yumuşacık
Soğuk havalarda dikiz aynasına geçirin! Buzlanmayı bitiren tek malzemeli tüyo
Yıllar geçtikçe değerleniyor! Deri cüzdanı, çantayı tek hamlede yenileyen taktik
Ağaç çatlaklarından sızıyor, kokusu keskin ama faydası çok! Doğal cilt yenileyici
Tereyağının böylesi daha sağlıklıymış! Akıllardaki tek soru: Sarı mı, beyaz mı?
Nezlenin, gribin değil kabızlığın da ilacı! Böbrekleri yıkıyor, bir kez yiyen yaşadı
Öksürüğü şıp diye kesen mucize çay! Doğal balgam söktürücü, tahrişi yatıştırıyor
E vitamini deposu bakım yağı! Kırışıklıkları açıyor, cildi canlandıracak