Önemli olan miktar değil içerik! Yemekten sonra açlık hissiyle nasıl başa çıkılır
Bazen yemek yedikten kısa süre sonra kendimizi hala aç hissediyor olabiliriz. Aslın burada sorun yediğiniz yemeğin miktarından çok içeriğidir. Pek çok yiyecek, hatta sağlıklı olanlar bile belirli protein veya liflerden yoksundur. Bu nedenle aslında aç hissetmenize neden olurlar. Öte yandan, basit bir değişiklik, hatta en sevdiğiniz yiyecekleri farklı bir şekilde hazırlamak tam tersi bir etki yaratabilir.PATATES KIZARTMASI
Patates kızartması, tokluk hissini azaltan trans yağlar ve tuzlarla doludur. Ancak bu, patateslerin tadını çıkaramayacağınız anlamına gelmez. Onları haşlamanız yeterlidir. Bu şekilde, lif gibi çalışan, açlığı gideren ve daha az kalori almanızı sağlayan dirençli nişastanın ve daha fazla vitaminin tadını çıkarırsınız.