SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Meğer şekerde bekletince altına dönüyormuş! Miktarı doğru ayarlanırsa hemen pişiyor

Kayısı reçeli, kendine has tadıyla birçok kişinin favorisi ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Ancak lezzetli ve parlak renkli bir reçel elde etmek, kayısının doğal aromasını koruyarak doğru kıvamı yakalamaktan geçer. Her ne kadar basit gibi görünse de kayısı reçeli yaparken dikkat edilmesi gereken bazı ince ama önemli detaylar vardır. Doğru meyve seçimi, şeker oranı, pişirme süresi gibi birçok püf nokta, reçelin hem görünümünü hem de lezzetini doğrudan etkiler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Fatih ve Kanuni’nin favori tatlısı! Adeta 'altın çağ' yaşattı, bal koyup eritiliyor
  2. Hormonlar vücudun orkestra şefleri! Kritik yaş 50, yaşlanmayı etkiliyor
  3. Tatile çıkarken çantaya koli bandı atın! İmdada koşuyor, böyle rahatlık yok
  4. Tüm dünyada hızla yayılıyor! Bu işaretlere dikkat: Kanser sinyali veriyor
  5. Kabak şöleni! Klasik dolmayı solladı, işin ustasından tüyo: Acılık yok, su salmıyor
  6. Çamaşırların kurtarıcısı file torba! Bir kere değil, her zaman işe yarıyor
  7. Parkeleri delik deşik eden hata! Meğer sirke sadece temizlemiyormuş
  8. Yüzdeki nemi hapseden trend: Slugging! Kuru ciltler için can suyu, vazelin şart
  9. Her çiçek için budama zamanı ayrı! Kışa dek solmuyor, cennet bahçesi gibi
  10. Ucu kaçan folyoyu bulduran babaanne tüyosu! Top haline getirip sürtün

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.