SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Meğer şekerde bekletince altına dönüyormuş! Miktarı doğru ayarlanırsa hemen pişiyor

Kayısı reçeli, kendine has tadıyla birçok kişinin favorisi ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Ancak lezzetli ve parlak renkli bir reçel elde etmek, kayısının doğal aromasını koruyarak doğru kıvamı yakalamaktan geçer. Her ne kadar basit gibi görünse de kayısı reçeli yaparken dikkat edilmesi gereken bazı ince ama önemli detaylar vardır. Doğru meyve seçimi, şeker oranı, pişirme süresi gibi birçok püf nokta, reçelin hem görünümünü hem de lezzetini doğrudan etkiler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Daha lezzetlisi yok! Sodayla çıtır çıtır oluyor, şipşak hazırlanıyor
  2. Çatlamış dudaklara pişik kremi tüyosu! Boşuna para dökmeyin, 1 gecede çözüyor
  3. Dibi tutan tavayı tek sürüşte aynaya çevirdi! Yumurta kabuğu ile kolayı böyle karıştırın
  4. Kazak giyerken saçlarınız tiftik tiftik olmayacak! Elektriklenme derdini bitiren sprey
  5. Tuzlu kurabiye kıyır kıyır kalacak! Fırıncılar hamura katıyormuş, en basit yöntem
  6. Yaralardan eser bırakmayan, saç diplerini yenileyen mucize! Sürüp bekletin
  7. Kahvenin lezzetlisi bir çentik tuzla olur! Gram acılık bırakmıyor, şıp diye eritiyor
  8. Ramazanda beslenme düzeni değişiyor! Sağlıklı kalmak için nelere dikkat etmeliyiz?
  9. Çıkarmak isterken iyice derine itiyoruz! Çaresi sıcak su değil, 5 dakikada leke uçacak
  10. Kahve diş minesini mahvediyor! Hemen fırçalamak yanlış, 30 dakika bekleyin

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.