SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Meğer şekerde bekletince altına dönüyormuş! Miktarı doğru ayarlanırsa hemen pişiyor

Kayısı reçeli, kendine has tadıyla birçok kişinin favorisi ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Ancak lezzetli ve parlak renkli bir reçel elde etmek, kayısının doğal aromasını koruyarak doğru kıvamı yakalamaktan geçer. Her ne kadar basit gibi görünse de kayısı reçeli yaparken dikkat edilmesi gereken bazı ince ama önemli detaylar vardır. Doğru meyve seçimi, şeker oranı, pişirme süresi gibi birçok püf nokta, reçelin hem görünümünü hem de lezzetini doğrudan etkiler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Şiddetli kemik ağrılarına ve kırıklara neden oluyor! Bu üç belirtiye dikkat
  2. Yanaktaki çizgi, gözaltındaki torba uçup gidecek! Cilt dokusunu yenileyen vitamin
  3. Bir tutam biberiye mucizeler yaratıyormuş! Saçları uzatıp gürleştiren tüyo
  4. Klasik versiyonundan sıkıldıysanız bir de 'sufle omlet' deneyin! Puf puf kabaracak
  5. Kimi ters kimisi düz diyor! Çatalda artık kalmayacak, makineye böyle yerleştirin
  6. 10 yıl yaşlandıran saç boyası! Kuaförler bu taktiği uyguluyor, ten renginize bakın
  7. Giydikçe insanı soğan gibi kokutuyor! Yıkama tekniğine dikkat, sirke-soda işe yarıyor
  8. 78'inde kararını verdi, ne tansiyon ne de şekeri kaldı! 'Yarışmalarda şampiyon oldum'
  9. Yeni yıla sağlık sorunlarıyla girmeyin! İşte yılbaşı sofrasında dikkat etmeniz gerekenler
  10. Göz ardı edilen 30 dakika! Maden suyunu doğru zamanda için, fazlası mideye zarar

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.