SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Meğer şekerde bekletince altına dönüyormuş! Miktarı doğru ayarlanırsa hemen pişiyor

Kayısı reçeli, kendine has tadıyla birçok kişinin favorisi ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Ancak lezzetli ve parlak renkli bir reçel elde etmek, kayısının doğal aromasını koruyarak doğru kıvamı yakalamaktan geçer. Her ne kadar basit gibi görünse de kayısı reçeli yaparken dikkat edilmesi gereken bazı ince ama önemli detaylar vardır. Doğru meyve seçimi, şeker oranı, pişirme süresi gibi birçok püf nokta, reçelin hem görünümünü hem de lezzetini doğrudan etkiler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ne maşa ne düzleştirici! Sütle ipek gibi saçlar artık dümdüz, kuaförü unutun
  2. Ya depreme duşta yakalanırsam? Hayat kurtaran yöntem: Hafifçe aralayın
  3. Son portakalları böyle değerlendirin! Ne acı ne ekşi, tam kıvamında reçel
  4. Kapıdan içeri sokan yandı! Alerji coşturan çiçek de var, nefesi anında tıkıyor
  5. Tereyağı kafa karıştırmasın! Tuzsuz değil tuzlu olacak, tatlıların gizli yıldızı
  6. Göz altı halkaları tarih olacak! Pahalı kremler çöpe, doğal iksir poşetin içinde
  7. Hazır fide almadan yetiştiriliyor! Balkonda kıtır kıtır salata, pet şişede sera etkisi
  8. 45 yıllık ustadan kaymak tarifi! 1 çay kaşığı ekleyin, damakta ipek gibi yayılacak
  9. Buzdolabına girince kendini salıyor! Soğanı mahveden hata, ne tadı kalıyor ne vitamini
  10. Kızarıklık, kaşıntı, kuruluk kabusunuz olmasın! Hassas ciltler için nem bombası

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.