SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Meğer şekerde bekletince altına dönüyormuş! Miktarı doğru ayarlanırsa hemen pişiyor

Kayısı reçeli, kendine has tadıyla birçok kişinin favorisi ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Ancak lezzetli ve parlak renkli bir reçel elde etmek, kayısının doğal aromasını koruyarak doğru kıvamı yakalamaktan geçer. Her ne kadar basit gibi görünse de kayısı reçeli yaparken dikkat edilmesi gereken bazı ince ama önemli detaylar vardır. Doğru meyve seçimi, şeker oranı, pişirme süresi gibi birçok püf nokta, reçelin hem görünümünü hem de lezzetini doğrudan etkiler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Balık keyfini en üst seviyeye taşıyan meze şöleni! Tıka basa doyuruyor, tadı enfes
  2. Meğer şekerde bekletince altına dönüyormuş! Miktarı doğru ayarlanırsa hemen pişiyor
  3. Yüzü neme boğan ayva çekirdeği bombası! Ne koyu leke ne de ufacık çizgi bırakıyor
  4. Halıya, kıyafete, örtüye damlayıp donan mumun çaresi! Havlu ve ütü işi çözüyor
  5. Çile çektiren stor perde temizliğine son! Takıp çıkarmadan şipşak bitiyor, sonuç tertemiz
  6. Meğer bu kadar basitmiş! Soğuk kaşıkları 10 dakika bekletin
  7. İçine 2 tane atınca ağızda krem gibi dağılıyor! Humustaki topaklanmayı önleyen taktik
  8. Faydaları saymakla bitmiyor! Düzenli kullanımda mucize yaratan çay
  9. 'Muhlama mı, kuymak mı' tartışmasına cevap! Peynirinden anlaşılıyor, tarifi çok basitmiş
  10. Ekmeğe sürülüp yenilebilen sağlık iksiri! Tepeden tırnağa her zerreyi yeniliyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.