SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

45 yıllık ustadan kaymak tarifi! 1 çay kaşığı ekleyin, damakta ipek gibi yayılacak

Kahvaltı sofralarının olmazsa olmazı kaymak, krem gibi tadıyla gönüllere taht kuran bir yiyecektir. Balın, reçelin veya taze ekmeğin üzerine eklenen bu lezzet, yıllardır mutfaklarda özel bir yere sahip. Ancak her kaymağın hazırlanışı ve püf noktaları farklı olabilir. Peki, mükemmel bir kaymağın sırrı nedir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hazır fide almadan yetiştiriliyor! Balkonda kıtır kıtır salata, pet şişede sera etkisi
  2. 45 yıllık ustadan kaymak tarifi! 1 çay kaşığı ekleyin, damakta ipek gibi yayılacak
  3. Buzdolabına girince kendini salıyor! Soğanı mahveden hata, ne tadı kalıyor ne vitamini
  4. Kızarıklık, kaşıntı, kuruluk kabusunuz olmasın! Hassas ciltler için nem bombası
  5. Kansızlığa çareyi asırlar önce bulmuşlar! Osmanlı hekimlerinin gizli silahı, demir iksiri
  6. Deprem anında asansör yasak, peki yangın merdiveni? Tek bir şartı var, ihmal etmeyin
  7. Haftada bir yiyenin kalbi bayram eder! Kolesterolü silip süpürüyor, kanı yıkıyor
  8. Hurdacıya vermeden iyice düşünün! Bisiklet pasını söküp atıyor, sonuç gıcır gıcır
  9. Kırılan bardaklar elinizi değil, süpürgenizi de kesiyor! Havluyla başlayın
  10. Uykuya dalamayanlar mışıl mışıl uyuyacak! İlaca gerek kalmıyor, 2 kelime yeter

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.