SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lif, vitamin ve mineral deposu! Sindirimi destekliyor, tokluk hissi veriyor

Özellikle kış aylarında popüler bir atıştırmalık olan kestane, çiğ veya pişirilmiş olarak tüketilebiliyor. Kestanenin öğütülmesiyle elde edilen unu, glutensiz bir alternatif olarak tercih edilebiliyor. Kestanenin lif, vitamin ve mineral bakımından zengin olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Rıdvan Arslan, kestane tüketmenin faydalarını açıkladı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ağızda dağılıyor, dışı kıtır içi yumuşacık! 30 yıllık ustadan gerçek tulumba tarifi
  2. Pimapene damlayan boya dert değil! Hasar bırakmayan yöntem, sonuç sıfır iz
  3. Makineden çıkan bulaşıkta su lekesine son! Top yapıp atın, parlatıcıdan etkili
  4. Pet şişeyle sarma sarmak artık çok kolay! Yaprağı ucuna koyun, kendiliğinden oluyor
  5. Meyve sepetine üşüşemiyorlar! Sinekler bu kokudan kaçıyor, mutfağa uğramıyor
  6. Sağlıksız cildin 4 işareti! Kaşıntının nedeni bakın neymiş
  7. Kabızlıkla başlıyor, kasılmayla artıyor! Makat çatlağına en doğal çözüm
  8. Makinedeki tıkırtının sebebi! 30 yıllık usta uyardı: Banyo paspaslarını parçalıyor
  9. Uzmanlar uyarıyor: Tüp bebekte başarının sırrı, tedaviye erken başlamak
  10. Havalar ısındı ayaklar mantarlandı! 15-20 dakika suda bekletin, yazın rahat edin

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.