SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kuru incirdeki tehlike! Kaliteliyse rengi kahverengi...

Lezzeti yanında saymakla bitmeyen faydalarıyla da herkes tarafından sevilen incir, kurutularak her mevsim tüketilebilir hâle getiriliyor. Ancak kuru incir satın alırken ve tüketirken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Eğer bu noktalara dikkat edilmezse sağlığımızı ciddi anlamda tehdit edebiliyor. Gıda Mühendisi Tuğba Parıltı, kuru incirdeki tehlikeleri ve kaliteli incirin sahip olması gereken özellikleri açıkladı. İşte detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Genç yaşta geçirilen kalp krizi neyin işareti? Hiçbir belirti vermiyor, böyle 'dur deyin
  2. Türkiye'de 35 bin kişi organ bağışı bekliyor! 'Nedeni yetersiz ve yanlış bilgiler'
  3. Dondurucudaki 'kötü kasap' kokusunu bile vakumluyor! 2 malzeme yeter de artar
  4. Fırında pişse de ağza ızgara tadı geliyor! 1 saate hazır, çıtır çıtır patates bombası
  5. Mutfaktaki öldürücü tehlikenin rengi siyah! Yemeklere değdirmeyin, anında geçiyor
  6. Fotoğrafta filtreye son! Damarına bak, alt tonu belirle: Kusursuz güzelliğin anahtarı
  7. Evde de kuafördeki gibi olacak! Boya kutusu yanıltır, kaşa bakmak işi çözüyor
  8. Çok tuzluysa suya değil, yoğurda yatırın! Lezzeti de kıvamı da lokuma dönüşüyor
  9. Müthiş tasarruf ettiren metal kaşık taktiği! Buzdolabına koyun, 2 hafta keyfini sürün
  10. Küflü ve yumuşaksa kâbusu yaşatır! İşin aslı başka çıktı: 'Peynir olur, salça olmaz'

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.