SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kurban Bayramı'nda sağlıklı ve dengeli beslenmek için 13 ipucu

Günlük beslenme alışkanlıklarımızın dışına çıktığımız kurban bayramında, özellikle et ve tatlı tüketimi iki katına çıkıyor. Ancak kırmızı et, doğru pişirilmediği ve dengeli tüketilmediği takdirde birtakım sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala özellikle kronik kalp, tansiyon ve şeker hastalığı olanları uyaran Diyetisyen Emel Terzioğlu Arslan, keyifli bir bayram süreci geçirmek için beslenme önerilerini paylaştı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sindirim problemlerini azaltıyor! Evde tohum filizlendirme işlemi nasıl yapılır?
  2. Teki kaybolan çoraplar kurtarıcıymış! Kurutmaya atan yaşadı, ütülü gibi çıkacak
  3. Geceleri mükemmel sonuç veriyor! Yağlanmayı yok eden kuru şampuan tüyosu
  4. Bu mineral yoksa D vitamini yaramaz! Taktiği yan yana koymak, tahlilde çıkıyor
  5. Sarımsak kabuğu soymaya son! Ezeceği hep yanlış kullandık, direkt atın
  6. Tuzu sona saklayıp lezzeti katlayın! Damak çatlatan piyaz tarifi, sofralar şenlenecek
  7. Soğan suyundan gelen mucize! Dökülmeye birebir, canlandırıcı etki
  8. Sesi kısık telefonun çaresi kürdanda! Tek dokunuşla hoparlör yeniye dönecek
  9. Mutfak çöpündekiler doğal gübre! 2 kaşığı yetiyor, saksıyı tarlaya çeviriyor
  10. Meğer yanlış saklıyormuşuz! Yeri buzdolabı kapağı değil, yumurta en kötüsü

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.