Kokusuz pırasa pişirmenin sırrı sapındaymış! Tek alternatif yeterli, iri iri doğrayın
Pırasa yemeği, genellikle sevilen ancak kokusu nedeniyle uzak durulan sebze yemeklerinden biridir. Sağlık için pek çok faydası bulunan pırasa yemeğinin faydalı besinlerinden yararlanmak için kokusunu yok ederek tüketebilirsiniz. İşte kokusuz pırasa için yapılması gerekenler.
27.09.2024 - 15:22
|
Son Güncellenme: 27.09.2024 - 15:46
En sağlıklı sebzeler arasında yer alan pırasanın sevenleri, ne yazık ki bir fasulye kadar olmayabilir. Özellikle çocukların tüketmekten kaçındığı sebze, pişirme aşamasında koku yapabiliyor. Ortaya çıkan koku ve pişirdikten sonra oluşan dokusu tercihlerin değişmesine neden olabilir. Bu durumda pırasayı daha farklı bir alternatifte deneyin. İşte yolu.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Bu renkler makyajda favoriniz olacak! Sadelik doğasında var, pastellik ön planda
Asyalıların güzellik sırrıymış! Pirinç suyundan gelen gençlik, asla leke bırakmıyor
Fast food'çulara taş çıkartıyor! Çıtır tavuğu evde hazırlamak çok kolay, içi yumuşacık
Soğuk havalarda dikiz aynasına geçirin! Buzlanmayı bitiren tek malzemeli tüyo
Yıllar geçtikçe değerleniyor! Deri cüzdanı, çantayı tek hamlede yenileyen taktik
Ağaç çatlaklarından sızıyor, kokusu keskin ama faydası çok! Doğal cilt yenileyici
Tereyağının böylesi daha sağlıklıymış! Akıllardaki tek soru: Sarı mı, beyaz mı?
Nezlenin, gribin değil kabızlığın da ilacı! Böbrekleri yıkıyor, bir kez yiyen yaşadı
Öksürüğü şıp diye kesen mucize çay! Doğal balgam söktürücü, tahrişi yatıştırıyor
E vitamini deposu bakım yağı! Kırışıklıkları açıyor, cildi canlandıracak