Kokusuz pırasa pişirmenin sırrı sapındaymış! Tek alternatif yeterli, iri iri doğrayın
Pırasa yemeği, genellikle sevilen ancak kokusu nedeniyle uzak durulan sebze yemeklerinden biridir. Sağlık için pek çok faydası bulunan pırasa yemeğinin faydalı besinlerinden yararlanmak için kokusunu yok ederek tüketebilirsiniz. İşte kokusuz pırasa için yapılması gerekenler.
27.09.2024 - 15:22
|
Son Güncellenme: 27.09.2024 - 15:46
En sağlıklı sebzeler arasında yer alan pırasanın sevenleri, ne yazık ki bir fasulye kadar olmayabilir. Özellikle çocukların tüketmekten kaçındığı sebze, pişirme aşamasında koku yapabiliyor. Ortaya çıkan koku ve pişirdikten sonra oluşan dokusu tercihlerin değişmesine neden olabilir. Bu durumda pırasayı daha farklı bir alternatifte deneyin. İşte yolu.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Arabayı çiziyor, camları mahvediyor! Temizlerken sakın kullanmayın, maliyet artırıyor
Kokusu mide bulandırıyor, sebebi sapıymış! Tek alternatif yeterli, iri iri doğrayın
Vücuttaki ağrıyı aspirinden daha hızlı kesiyor! Türk kahvesinin yanından eksik etmeyin
Herkes aynı modeli merak ediyor! Evde yapmak çok basitmiş, şampuana dikkat
Vaka sayısı gençlerde arttı, sinsi sinsi ilerliyor! Bağırsaktan vuruyor, bu belirtilere dikkat
Yanlış uygulama zehir saçabilir! Doğrudan suya temas ettirmeyin, içten içe bozuyor
Yoğurtla karıştırınca faydasını 2'ye katlıyor! Antioksidanı fulluyör, doğal ilaç
Meğer yıllarca yanlış rendeliyormuşuz! Zamandan kazandırıyor, püf noktayı paylaştı
Kurutucuda kritik 30 saniye kuralı! Mikropları üzerinize saçıyor: 'İkisi de eşit'
Masada, sehpada kalan su lekesini anında yok ediyor! En etkilisi mayonezmiş