SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kavurmayı kavanozda böyle saklayın! En az 4 ay garanti, hem bozulmuyor hem kokmuyor

Kurban Bayramı'nın özellikle yaz mevsimine denk gelmesi, etlerin muhafaza edilmesini zorlaştırıyor. Kurban etinin en sağlıklı şekilde saklanması için birkaç farklı tüyo mevcut. Kavurma yaparak muhafaza edilen etleri bu yöntemle taze tutabilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Karın ağrısı, şişkinlik, yanmaya neden oluyor! Helicobacter pylori reflü ile karıştırılıyor
  2. Üst üste 2 yastık koyup yatanlar yandı! Bildiğimiz gibi değil, adeta sıkıştırıyor
  3. Kilo aldırmayan lahmacun! İçinde un bile yok ama parmak yedirtiyor
  4. Saçta da bahar temizliği şart! Yüzde 90 işe yarıyor, kepek eriyip gidiyor
  5. Poşete koyup ucuna bağlayın, kireç derdi son bulsun! Musluğu parıldatıyor
  6. Altın değerinde 3 yiyeceği tüketti, 34 kilo verdi! 'Aç kalmadan zayıflatıyor'
  7. Yağlı ciltten kurtaran taktik! Su bazlısını seçin, ışıl ışıl görünüyor
  8. Kalbi, bağırsakları ve karaciğeri koruyor! Hem lezzetli hem sağlıklı 4 enginar tarifi
  9. Acı biber demeyin, görünmeyen yüzü başka! Ağza atıldığı an uyarı gidiyor
  10. Kokan şişeye, termosa ilaç gibi! Sadece diş temizlemiyor, 1 tableti yetiyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.