SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kavurmayı kavanozda böyle saklayın! En az 4 ay garanti, hem bozulmuyor hem kokmuyor

Kurban Bayramı'nın özellikle yaz mevsimine denk gelmesi, etlerin muhafaza edilmesini zorlaştırıyor. Kurban etinin en sağlıklı şekilde saklanması için birkaç farklı tüyo mevcut. Kavurma yaparak muhafaza edilen etleri bu yöntemle taze tutabilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Cilt bakımında salyangoz dokunuşu! Güney Koreliler vazgeçemiyor, nemi hapsediyor
  2. Sert kabuklarının içindeki sinarin ilaç gibi! İyi gelmediği hastalık yok, karaciğer dostu
  3. Acıdan kızaran gözlere İbn-i Sina reçetesi! Suyunu balla karıştırınca yanmayı alıyor
  4. Sabahları kalkıp içen ip gibi oluyor! Ihlamurdan gelen detoks, limonlu suya rakipmiş
  5. Makinedeki 3'üncü göz bu işe yarıyormuş! Zorlu kirleri affetmeyecek, sonuç tertemiz
  6. Faydasını duyan evinden eksik etmeyecek! Doğal probiyotikmiş, asırlık sirke anası
  7. Narı tuzlayıp yiyince temizliyormuş! Yemekten sonra rahatlatan etki, şifa deposu
  8. Doğal yollarla şekillendirince bozulmuyor! 1 kez uygulamak yeterli, dolu görünecek
  9. Elinize ne gelirse buzdolabının üzerine koymayın! Kimyasal yayıyor, verimi sıfırlıyor
  10. Mağazadakilere taş çıkartacak taktik! Ahşaptaki çizikleri siliyor, cevizle müdahale şart

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.