SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Karaciğer kanseri sebebi! 'Baharatları pişen yemek üzerinde kullanmayın'

Küflerin oluşturduğu toksinlere aflatoksin adı veriliyor. Baharatlar, kuruyemişler ve tahıllar uygun koşullarda saklanmadığında ve yanlış kullanıldığında içinde bu toksinleri barındıran bir zehre dönüşüyor. Uzmanlar; aflatoksin adı verilen bu zehrin karaciğer hasarı, karaciğer kanseri, bağışıklık sistemi zayıflıkları ve genetik yapıdaki bozulmalarla birçok hastalığa davetiye çıkardığını söylüyor. İşte baharatları uygun ortamda saklamanın 4 yolu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kanatlı karınca gördüğünüz yere serpin! İstilayı bitiyor, pudra şekeriyle karıştırın
  2. Tavuğun beyaz çizgileri varsa atmayın! Sebebi bozulma değil, yağmış
  3. Bayram kahvaltısının yıldızı olacak! Milföy tost gibisi yok, pratik ve lezzetli
  4. Tıkanan gidere tesisatçı çağırmayın! Çaresi buzdolabında saklıymış, herkeste var
  5. Batıkları bitiren taktik! Çaresi İngiliz tuzunda, cildi kaymak gibi yapıyor
  6. Kaşıntıyı şıp diye alıyor! 15 dakika bekletip durulayın, eller ferahlayacak
  7. Boyadan yıpranan saçları toparlıyor! Rengi capcanlı olacak, protein kullanın
  8. Cilt tonu eşitleyen sihirli reçete! Meğer basitmiş, C vitaminiyle başlayın
  9. Saksı değişiminde unutan yandı! 2 yılda bir yapın, asla gübre vermeyin
  10. Diş aralarına sıkışırsa büyük sıkıntı! Sakızın şekersizi en iyisi, arındıracak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.