Kahvaltıda lüp lüp gidiyor! Ekmek banarak tadı başka, mis kokulu zeytin kavurması
Kahvaltı için en lezzetli tariflerden biri olan zeytin kavurması, çeşitli baharatlarla lezzetleniyor. Ancak bu mükemmel ve kolay tarife geçmeden önce en önemli noktasına dikkat çekelim. Zeytin kavurması, mutlaka yeşil zeytinle yapılmalı. Şimdi yeşil zeytinler hazırsa kahvaltıların vazgeçilmez tarifine başlayabiliriz!
|
1
1 / 6Fotoğraf
SİNDİRİMİ DÜZENLER
Zeytinde bulunan E vitamini ve yağ, bağırsakların verimli işlemesini sağlar. Düzenli zeytin tüketen kişilerin kolon kanserine yakalanma riski düşüktür. Zeytindeki lifler, yediğiniz yemeklerin kolayca sindirilmesine yardımcı olur. Böylece bağırsak sorunlarından korunabilirsiniz. Her gün zeytin tükettiğinizde, mide problemlerine karşı da önlem almış olursunuz.