SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kabuklarını kaynatıp içen yaşadı! Hafızayı gençleştiren mucize, 1 bardak içmek yetiyor

Yer fıstığı birçok kişinin severek tükettiği kuruyemişler arasında yer alıyor. Genellikle iç kısım yenirken dış kabukları çöpe atmak için biriktirilir. Bunca yıldır çöpe giden kabukların şifa saçtığını biliyor muydunuz?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Masterchef'in sevilen yaprak sarması! Tarifi çok pratik, sosu lezzet katıyor
  2. Acılığı gidermek için kabuğuna dikkat! Portakal reçelini böyle hazırlayan parmaklarını yiyor
  3. Yılbaşında herkes bu geleneği uyguluyor! Nar kırmanın sebebi bakın neymiş
  4. Böyle yapınca hemen bozuluyor! Kaymağı taze tutmak için şart, sıcaktan kaçının
  5. Doğum kontrol hapları kilo aldırır mı? Uzmanı yanıtladı: 'Aradaki fark çok az'
  6. Güne zinde başlamak isteyenler için tam liste! İşte vitamin deposu yiyecek
  7. Demans riskini ortadan kaldırıyormuş! Her gün bir avuç yiyin, hafızayı güçlendiriyor
  8. Soğukta kurumaya başlıyor! Bunları sürün, saçların düşmanı olmasın
  9. Kaşıntıyı anında hafifleten besin! Seçerken dikkat edin, ılık suyla karıştırın
  10. Camı çizilen gözlüğü karbonat temizliyor! Kılcal çizikleri birkaç dakikada yok edin

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.