SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Güçlü kollara gerek yok, kavanoz kapağı tık diye açılıyor! 'Bombe'ye dikkat

Kış aylarında bazı yiyecekleri taze taze tüketebilmek için yaz döneminde kolları sıvamak gerekiyor. Özellikle kış mevsiminde olmayan sebze ve meyveleri konserve yapmak, birçok kişiyi yemek pişirme zahmetinden kurtarıyor. Ancak hazırlanan konserveleri açıp kapatma işlemi sandığınızdan daha zorlayıcı olabilir. İşte evde konserve yaparken dikkat edilmesi gerekenler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  2. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  3. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  4. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  5. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  6. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'
  7. Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor
  8. Her tanesi inci gibi kalacak! Pilav böyle saklanırsa 24 saat kıvamı değişmiyor
  9. Saçları tel tel kopartan hata! Duş sonrası tarak süren yandı, geniş dişli en iyisi
  10. Uzmanlar uyarıyor! Ramazan öncesi suyu artırın, çayı kahveyi azaltın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.