Eve sinen kızartma kokusuna son! Ocakta kavuran ya da kaynatan mis kokuyu alıyor
Kızartma, özellikle pratik yemek hazırlamak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri. Ancak kızartma işlemi sırasında etrafa sıçrayan yağlar, temizlenmesi güç bir hale gelebilir. Peki kızartma sonrası adım adım mutfak temizliği nasıl olmalı?
|
1
1 / 6Fotoğraf
Kızartma, hemen her evde en çok tercih edilenlerden işlemlerden biri. Patates, patlıcan gibi sebze kızartmaları, tavuk ve balık kızartmaları büyük bir pratiklik sağlıyor olsa da, pişirme işlemi sonrasında yağların her tarafa sıçraması büyük bir hüsrana sebep oluyor. Tam da bu yüzden, kızartma işleminden sonra mutfağınız pırıl pırıl kalsın ve mis gibi koksun diye 5 adımla tamamlanan temizlik tüyosunu sizinle paylaşıyoruz!